Word, Excel en PowerPoint 2013 en 2010 voor senioren

met praktische toepassingen voor alledag

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Hardback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is een praktisch boek voor dagelijks gebruik voor de beginnende en iets gevorderde computergebruiker. Geleerd wordt hoe de programma's Word, Excel en PowerPoint ingezet kunnen worden voor allerlei dagelijkse toepassingen. Bijvoorbeeld voor het schrijven en opmaken van brieven met het veelzijdige tekstverwerkingsprogramma Word. Met behulp van de aanwezige sjablonen is het ook mogelijk snel en gemakkelijk wenskaarten en een boekje op A5-formaat te maken en af te drukken.In Excel komt het bijhouden van de eigen financiën in de vorm van een huishoudboekje aan de orde. Door gebruik te maken van formules levert dit een goed overzicht van de financiële situatie op.Ook is Excel geschikt om gegevens vast te leggen van bijvoorbeeld een postzegel- of cd-verzameling.PowerPoint biedt de mogelijkheid een leuke diavoorstelling van de allermooiste vakantiefoto's, inclusief geluidseffecten, illustraties en gesproken tekst te maken. Het eindresultaat kan op diverse manieren met vrienden en familie worden gedeeld.Een greep uit de onderwerpen:*brieven, wenskaarten en boekjes maken met Word*huishoudboekje maken en gegevens verzameling vastleggen met Excel*fotoalbums met geluid en illustraties maken met PowerPoint

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052994
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit is een praktisch boek voor dagelijks gebruik voor de beginnende en iets gevorderde computergebruiker. Geleerd wordt hoe de programma's Word, Excel en PowerPoint ingezet kunnen worden voor allerlei dagelijkse toepassingen. Bijvoorbeeld voor het schrijven en opmaken van brieven met het veelzijdige tekstverwerkingsprogramma Word. Met behulp van de aanwezige sjablonen is het ook mogelijk snel en gemakkelijk wenskaarten en een boekje op A5-formaat te maken en af te drukken.
In Excel komt het bijhouden van de eigen financiën in de vorm van een huishoudboekje aan de orde. Door gebruik te maken van formules levert dit een goed overzicht van de financiële situatie op.
Ook is Excel geschikt om gegevens vast te leggen van bijvoorbeeld een postzegel- of cd-verzameling.
PowerPoint biedt de mogelijkheid een leuke diavoorstelling van de allermooiste vakantiefoto's, inclusief geluidseffecten, illustraties en gesproken tekst te maken. Het eindresultaat kan op diverse manieren met vrienden en familie worden gedeeld.

Een greep uit de onderwerpen:
*brieven, wenskaarten en boekjes maken met Word
*huishoudboekje maken en gegevens verzameling vastleggen met Excel
*fotoalbums met geluid en illustraties maken met PowerPoint

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052994
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99