Cursusboek Windows 7 voor beginners

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het ultieme cursusboek voor een beginnerscursus Windows 7 Cursusboek Windows 7 voor beginners is een handig cursusboek, speciaal geschreven voor beginners die nooit eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de pc of laptop en het gebruik van de muis of het touchpad worden u stap voor stap aangeleerd. U leert hoe u programma's start en afsluit en bestanden opent en opslaat. Ook maakt u kennis met internet en e-mail. U neemt het boek bij de computer door en voert direct alle instructies uit op uw eigen pc. De schermafbeelding bij iedere stap laat zien welke handeling u moet uitvoeren. Zo doet u in uw eigen tempo alle benodigde basiskennis en vaardigheden op voor het werken met Windows 7. Een greep uit de onderwerpen: *starten en afsluiten van de computer*werken met de muis, toetsenbord, touchpad en Windows*tekst typen, inclusief vreemde tekens*brief schrijven, bewerken, opslaan en afdrukken*werken met bestanden, mappen en bibliotheken *surfen over internet*e-mail (met bijlage) versturen en ontvangen*tekening maken en foto's bekijken Geschikt voor: *Windows 7 Starter*Windows 7 Home Premium*Windows 7 Professional*Windows 7 UltimateInternet ExplorerWindows Live MailDit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Voordelige zwart-wit editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik. Inclusief herhalingsoefeningen per hoofdstuk en gratis docentenhandleiding (PDF). Gratis online toetsen beschikbaar op www.computerbrevet.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052864
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

Het ultieme cursusboek voor een beginnerscursus Windows 7

Cursusboek Windows 7 voor beginners is een handig cursusboek, speciaal geschreven voor beginners die nooit eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de pc of laptop en het gebruik van de muis of het touchpad worden u stap voor stap aangeleerd. U leert hoe u programma's start en afsluit en bestanden opent en opslaat. Ook maakt u kennis met internet en e-mail.
U neemt het boek bij de computer door en voert direct alle instructies uit op uw eigen pc. De schermafbeelding bij iedere stap laat zien welke handeling u moet uitvoeren. Zo doet u in uw eigen tempo alle benodigde basiskennis en vaardigheden op voor het werken met Windows 7.

Een greep uit de onderwerpen:
*starten en afsluiten van de computer
*werken met de muis, toetsenbord, touchpad en Windows
*tekst typen, inclusief vreemde tekens
*brief schrijven, bewerken, opslaan en afdrukken
*werken met bestanden, mappen en bibliotheken
*surfen over internet
*e-mail (met bijlage) versturen en ontvangen
*tekening maken en foto's bekijken

Geschikt voor:
*Windows 7 Starter
*Windows 7 Home Premium
*Windows 7 Professional
*Windows 7 Ultimate
Internet Explorer
Windows Live Mail

Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Voordelige zwart-wit editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik.
Inclusief herhalingsoefeningen per hoofdstuk en gratis docentenhandleiding (PDF). Gratis online toetsen beschikbaar op www.computerbrevet.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052864
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99