Zoektocht

Prijs € 23,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ingrid

Paperback | Augustus 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Jesse Fielding is een jonge vrouw van 28, natuurfotografe van beroep en mede-eigenaar van het projectbedrijfje NATURE dat ze samen met haar vader runt vanuit Costa Rica.Na een paar moeilijke jaren vol verdriet moet Jesse voor een opdracht naar Nederland. De vlucht van Costa Rica naar Nederland verloopt alles behalve rooskleurig. Op het vliegveld valt er heel wat van haar af, als ze haar beste vriendin Marly weer naar lange tijd in de armen kan sluiten. Daar ontmoet ze ook Sarah voor het eerst, die meteen haar interesse opwekt.Jesse en Sarah zetten beide een punt achter een gebeurtenis in hun leven. Dan wordt Jesse hopeloos verliefd op Sarah, die niet goed raad weet met haar gevoelens voor Jesse, besluit toch samen met haar en Marly naar La Palma te gaan voor een vakantie. Op het landgoed van Jesse's moeder ontdekt Sarah heel wat over Jesse en over haar gevoelens voor deze bijzondere vrouw. Een gebeurtenis op een feestje zet haar aan het denken. Als Marly eerder vertrekt genieten Sarah en Jesse nog een paar dagen van de mooie wandelingen op het eiland en van elkaar. De zon, de zee, de natuur en de liefde bezorgen Sarah een onvergetelijke tijd.Dan komt het moment dat Sarah weer naar Nederland moet. Zal hun liefde bestand zijn tegen deze scheiding of was het voor Sarah toch een zoektocht in de liefde?Een opdracht brengt Jesse wederom naar Nederland, maar het verloopt allemaal niet zoals ze had gedacht. Teleurgesteld vliegt ze terug naar Costa Rica. Jesse kan zich in Costa Rica maar moeilijk concentreren en stort zich op haar werk. De problemen met een lokale houtkapper stapelen zich steeds verder op en worden bedreigend. Dan is ineens haar vader verdwenen en zonder aarzelen begint ze een zoektocht in de moeilijk begaanbare jungle van het Corcovado nationaal park. De situatie wordt grimmiger als Sarah ineens opduikt en ze moeten vechten voor hun leven. Een hachelijk avontuur in de jungle, een kleine jongen en een droom die uitkomt voor Marly, brengen voor Jesse de nodige afleiding. Maar zal ze op haar zoektocht het geluk vinden dat ze verdient en een nieuw begin kunnen maken met de vrouw waar ze van houdt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ingrid
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051793468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Beschrijving

Jesse Fielding is een jonge vrouw van 28, natuurfotografe van beroep en mede-eigenaar van het projectbedrijfje NATURE dat ze samen met haar vader runt vanuit Costa Rica.

Na een paar moeilijke jaren vol verdriet moet Jesse voor een opdracht naar Nederland. De vlucht van Costa Rica naar Nederland verloopt alles behalve rooskleurig. Op het vliegveld valt er heel wat van haar af, als ze haar beste vriendin Marly weer naar lange tijd in de armen kan sluiten. Daar ontmoet ze ook Sarah voor het eerst, die meteen haar interesse opwekt.
Jesse en Sarah zetten beide een punt achter een gebeurtenis in hun leven. Dan wordt Jesse hopeloos verliefd op Sarah, die niet goed raad weet met haar gevoelens voor Jesse, besluit toch samen met haar en Marly naar La Palma te gaan voor een vakantie. Op het landgoed van Jesse's moeder ontdekt Sarah heel wat over Jesse en over haar gevoelens voor deze bijzondere vrouw. Een gebeurtenis op een feestje zet haar aan het denken.

Als Marly eerder vertrekt genieten Sarah en Jesse nog een paar dagen van de mooie wandelingen op het eiland en van elkaar. De zon, de zee, de natuur en de liefde bezorgen Sarah een onvergetelijke tijd.
Dan komt het moment dat Sarah weer naar Nederland moet. Zal hun liefde bestand zijn tegen deze scheiding of was het voor Sarah toch een zoektocht in de liefde?
Een opdracht brengt Jesse wederom naar Nederland, maar het verloopt allemaal niet zoals ze had gedacht. Teleurgesteld vliegt ze terug naar Costa Rica.
Jesse kan zich in Costa Rica maar moeilijk concentreren en stort zich op haar werk. De problemen met een lokale houtkapper stapelen zich steeds verder op en worden bedreigend. Dan is ineens haar vader verdwenen en zonder aarzelen begint ze een zoektocht in de moeilijk begaanbare jungle van het Corcovado nationaal park. De situatie wordt grimmiger als Sarah ineens opduikt en ze moeten vechten voor hun leven. Een hachelijk avontuur in de jungle, een kleine jongen en een droom die uitkomt voor Marly, brengen voor Jesse de nodige afleiding.
Maar zal ze op haar zoektocht het geluk vinden dat ze verdient en een nieuw begin kunnen maken met de vrouw waar ze van houdt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ingrid
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051793468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Actuele bestsellers!

 • De Kracht Van Keuze | Kelly Weekers (ISBN 9789090359830)
  21,99
 • Eigen welzijn eerst | Roxane van Iperen (ISBN 9789400409323)
  18,99
 • Wormmaan | Mariken Heitman (ISBN 9789025470722)
  21,99
 • Roadtrip | Suzanne Vermeer (ISBN 9789400514492)
  17,50
 • Schaduwstad | David Baldacci (ISBN 9789400512825)
  22,99
 • De jongen, de mol, de vos en het paard | Charlie Mackesy (ISBN 9789026623844)
  20,00
 • De gunst | Nicci French (ISBN 9789026357688)
  22,99
 • Aleksandra | Lisa Weeda (ISBN 9789403130811)
  22,99
 • Daar waar de rivierkreeften zingen | Delia Owens (ISBN 9789044361650)
  10,00
 • De Zoete Zusjes moppenboek | Hanneke de Zoete (ISBN 9789043923309)
  9,99