Vogelvrij

langs het Outlaw Trail

Prijs € 25,95

Uitverkocht

F. Jaspers

Paperback | Januari 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het leek zo 'n goed idee van Betty Sue om na 25 jaar weer eens met het vriendinnenclubje bij elkaar te komen en deOutlaw Trail te gaan volgen aan de hand van een speciaal vervaardigde kaart. Ze waren onafscheidelijk in hun highschooltijd: Beryl, the Boss, Nicky, de wulpse Mexicaanse, de stugge Billy en Betty Sue, de in het roze gehulde zenuwpees. In die tijd was er nog een vijfde vriendin geweest, die net zo plotseling als zij ooit op highschool verscheen, ook weer verdween. Het viertal had nooit verwacht dat juist deze vriendin een van de spoken uit het verleden zou zijn die tijdens hun reis een rol zou spelen.Bijna tegelijk met hen vertrekt er een onwaarschijnlijk koppel voor eenzelfde soort route: Grand 'D, de enigszins onhandige parkranger, die onverbeterlijk romantische kanten blijkt te hebben. En Jo Lefors, de sterk bijziende, eeuwig verkouden lijkende, oversekste cartograaf. Of ze willen of niet, de beide groepjes kruisen elkaars pad voortdurend en komen tot uiterst verrassende ontdekkingen, waarin een gemeenschappelijk verleden een grote rol speelt.In deze prachtige debuutroman schetst Fera Jaspers een scherp en aansprekend beeld van het woeste gebied van de Rocky Mountains. Zij zet daar een paar bijzondere figuren neer en spint er een spannend verhaal omheen. Deze ingrediënten vormen met elkaar een bijzonder boeiend geheel, goed voor een paar avondjes leesplezier. Haar stijl is vlot en humoristisch, met oog voor detail. Een heerlijk geheel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Jaspers
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789051792645
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
538

Beschrijving

Het leek zo 'n goed idee van Betty Sue om na 25 jaar weer eens met het vriendinnenclubje bij elkaar te komen en deOutlaw Trail te gaan volgen aan de hand van een speciaal vervaardigde kaart. Ze waren onafscheidelijk in hun highschooltijd: Beryl, the Boss, Nicky, de wulpse Mexicaanse, de stugge Billy en Betty Sue, de in het roze gehulde zenuwpees. In die tijd was er nog een vijfde vriendin geweest, die net zo plotseling als zij ooit op highschool verscheen, ook weer verdween. Het viertal had nooit verwacht dat juist deze vriendin een van de spoken uit het verleden zou zijn die tijdens hun reis een rol zou spelen.

Bijna tegelijk met hen vertrekt er een onwaarschijnlijk koppel voor eenzelfde soort
route: Grand 'D, de enigszins onhandige parkranger, die onverbeterlijk romantische kanten blijkt te hebben. En Jo Lefors, de sterk bijziende, eeuwig verkouden lijkende, oversekste
cartograaf. Of ze willen of niet, de beide groepjes kruisen elkaars pad voortdurend en komen tot uiterst verrassende ontdekkingen, waarin een gemeenschappelijk verleden een grote rol speelt.

In deze prachtige debuutroman schetst Fera Jaspers een scherp en aansprekend beeld van het woeste gebied van de Rocky Mountains. Zij zet daar een paar bijzondere figuren neer en spint er een spannend verhaal omheen. Deze ingrediënten vormen met elkaar een bijzonder boeiend geheel, goed voor een paar avondjes leesplezier. Haar stijl is vlot en humoristisch, met oog voor detail. Een heerlijk geheel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Jaspers
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789051792645
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
538

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99