Eigen-aardig opvoeden

met de persoonlijkheid van je kind als uitgangspunt

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paul D. Tieger, Barbara Barron Tieger

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Opvoeden met de persoonlijkheid van je kind als uitgangspunt - Gebaseerd op 's werelds meest gebruikte persoonlijkheidsleer: MBTI - Meer begrip krijgen voor je kinderen en zo een betere ouder worden Hoeveel kinderen je ook hebt, ieder kind is uniek. Dat weet elke ouder. Met je dochter kun je bijvoorbeeld goed onderhandelen over het opruimen van haar kamer, terwijl je zoontje juist duidelijke regels nodig heeft. Of je ene kind is gewoon niet te stoppen, terwijl het andere het liefst rustig met een boek op de bank zit. Om recht te doen aan de eigenaardigheden en speciale persoonlijkheidskenmerken van je kind(eren) is het belangrijk dat je als ouder of verzorger je opvoeding daarop afstemt. Want verschillende persoonlijkheden hebben een verschillende opvoeding nodig. Maar hoe weet je nu welke opvoeding jouw kind nodig heeft? Met de Myers-Briggs Type Indicator® – ’s werelds meeste gebruikte persoonlijkheidsleer – ontdek je de ware aard van je kind(eren) en leer je welke opvoedstijl het beste bij hem of haar past. Eigen-aardig opvoeden biedt je de mogelijkheid meer begrip voor je kinderen te krijgen en zo een betere ouder te worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul D. Tieger, Barbara Barron Tieger
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058715746
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Beschrijving

Opvoeden met de persoonlijkheid van je kind als uitgangspunt

- Gebaseerd op 's werelds meest gebruikte persoonlijkheidsleer: MBTI - Meer begrip krijgen voor je kinderen en zo een betere ouder worden

Hoeveel kinderen je ook hebt, ieder kind is uniek. Dat weet elke ouder. Met je dochter kun je bijvoorbeeld goed onderhandelen over het opruimen van haar kamer, terwijl je zoontje juist duidelijke regels nodig heeft. Of je ene kind is gewoon niet te stoppen, terwijl het andere het liefst rustig met een boek op de bank zit.

Om recht te doen aan de eigenaardigheden en speciale persoonlijkheidskenmerken van je kind(eren) is het belangrijk dat je als ouder of verzorger je opvoeding daarop afstemt. Want verschillende persoonlijkheden hebben een verschillende opvoeding nodig. Maar hoe weet je nu welke opvoeding jouw kind nodig heeft?

Met de Myers-Briggs Type Indicator® – ’s werelds meeste gebruikte persoonlijkheidsleer – ontdek je de ware aard van je kind(eren) en leer je welke opvoedstijl het beste bij hem of haar past. Eigen-aardig opvoeden biedt je de mogelijkheid meer begrip voor je kinderen te krijgen en zo een betere ouder te worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul D. Tieger, Barbara Barron Tieger
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058715746
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99