Haal alles uit open suse

werken met een van de meest stabiele Linux distributies

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sander van Vugt

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Haal alles uit openSUSE leert u meer te doen met de laatste versie van openSUSE. In dit boek gaan we ervan uit dat u eerder met een computer gewerkt hebt, dus de heel voor de hand liggende zaken laten we liggen. Wel leert u hoe u verder komt dan doorsneegebruik en komen onderwerpen die vaak tot vragen leiden aan de orde. Denk hierbij onder andere aan configureren van degrafische interface, werken met projectoren, draadloze netwerkverbindingenen en bestanden uitwisselen met Windows-gebruikers. Daarnaast leert u hoe u openSUSE in kunt richten als webserver en bestandsserver, en komen verschillende soorten installaties aan bod.Het boek is zeer geschikt voor mensen die het leuk vinden het uiterste uit hun computer te halen en niet bang zijn voor gevorderde configuratie-opties. Uiteraard is er ook voldoende informatie voor mensen die nog nooit eerdermet Linux gewerkt hebben.Over de auteur:Sander van Vugt is zelfstandig auteur, docent en consultant, gespecialiseerd in Linux. Sander heeft al meer dan 50 boeken op zijn naam, gepubliceerd in Nederland en ver daar buiten, waaronder zijn bestsellers Leerboek Linux deel 1 en deel 2.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sander van Vugt
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789012583626
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

In Haal alles uit openSUSE leert u meer te doen met de laatste versie van openSUSE. In dit boek gaan we ervan uit dat u eerder met een computer gewerkt hebt, dus de heel voor de hand liggende zaken laten we liggen. Wel leert u hoe u verder komt dan doorsneegebruik en komen onderwerpen die vaak tot vragen leiden aan de orde. Denk hierbij onder andere aan configureren van de
grafische interface, werken met projectoren, draadloze netwerkverbindingenen en bestanden uitwisselen met Windows-gebruikers. Daarnaast leert u hoe u openSUSE in kunt richten als webserver en bestandsserver, en komen verschillende soorten installaties aan bod.
Het boek is zeer geschikt voor mensen die het leuk vinden het uiterste uit hun computer te halen en niet bang zijn voor gevorderde configuratie-opties. Uiteraard is er ook voldoende informatie voor mensen die nog nooit eerder
met Linux gewerkt hebben.
Over de auteur:
Sander van Vugt is zelfstandig auteur, docent en consultant, gespecialiseerd in Linux. Sander heeft al meer dan 50 boeken op zijn naam, gepubliceerd in Nederland en ver daar buiten, waaronder zijn bestsellers Leerboek Linux deel 1 en deel 2.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sander van Vugt
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789012583626
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99