Groot handboek snijtechnieken

stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Jeffrey Elliot, James P. DeWan

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok: Groente - fruit - vlees - vis - gevogelte - schaal- en schelpdieren Een mango in blokjes en aardappelen in gelijkmatige frites snijden, prei en selderij in julienne snijden, een kip ontbenen, een lamscarré versnijden, vis fileren, een gebraden lamsbout trancheren, mooie decoraties maken... Aan de hand van uitvoerige, gemakkelijk te begrijpen instructies en stap-voor-stapfoto's in dit handboek leert u de snijtechnieken voor groente, fruit, vlees, vis en gevogelte. Bovendien krijgt u uitgebreide informatie over hoe u gebraden vlees moet trancheren voor uw gasten aan tafel en leert u decoraties maken, van klassieke tomatenroosjes tot een indrukwekkende appelzwaan. Als u hebt geleerd hoe u een mes op de juiste manier vasthoudt en gebruikt, kunt u niet alleen veel veiliger maar ook veel sneller werken. Dankzij de juiste snijtechnieken kunt u veel efficiënter allerlei recepten bereiden. Kortom, dit boek is een waardevolle, praktische raadgever voor iedereen die wil leren snijden en hakken als een echte professional!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffrey Elliot, James P. DeWan
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044731798
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok: Groente - fruit - vlees - vis - gevogelte - schaal- en schelpdieren

Een mango in blokjes en aardappelen in gelijkmatige frites snijden, prei en selderij in julienne snijden, een kip ontbenen, een lamscarré versnijden, vis fileren, een gebraden lamsbout trancheren, mooie decoraties maken...

Aan de hand van uitvoerige, gemakkelijk te begrijpen instructies en stap-voor-stapfoto's in dit handboek leert u de snijtechnieken voor groente, fruit, vlees, vis en gevogelte. Bovendien krijgt u uitgebreide informatie over hoe u gebraden vlees moet trancheren voor uw gasten aan tafel en leert u decoraties maken, van klassieke tomatenroosjes tot een indrukwekkende appelzwaan.

Als u hebt geleerd hoe u een mes op de juiste manier vasthoudt en gebruikt, kunt u niet alleen veel veiliger maar ook veel sneller werken. Dankzij de juiste snijtechnieken kunt u veel efficiënter allerlei recepten bereiden.

Kortom, dit boek is een waardevolle, praktische raadgever voor iedereen die wil leren snijden en hakken als een echte professional!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffrey Elliot, James P. DeWan
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044731798
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99