Gesprek in de Kathedraal

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mario Vargas Llosa

Hardback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mario Vargas Llosa Gesprek in De Kathedraal ??????????????????????????????????? Het verzameld werk nu bij J.M. Meulenhoff Vanaf 2009 zal Meulenhoff alle romans van Mario Vargas Llosa uitgeven in mooie, nieuwe edities. Veertig jaar na de verschijning nu een nieuwe editie van Gesprek in De Kathedraal. ??????????????????????????????????? In Gesprek in De Kathedraal wordt geleidelijk aan een hecht kluwen van persoonlijke levensgeschiedenissen ontward. De rode draad in deze wirwar wordt gevormd door het gesprek van Santiago en Ambrosio in de kleine kroeg met de grootse naam, De Kathedraal. Gesprek in De Kathedraal verscheen oorspronkelijk in 1969 en is een hoogtepunt in het vroege werk van Vargas Llosa. "Weergaloos schrijverschap." NRC Handelsblad "Vargas Llosa is een fenomenaal schrijver met een scherp vermogen de zwakheden van de menselijke soort bloot te leggen." NRC Handelsblad Mario Vargas Llosa (1936) is een van de belangrijkste Zuid?Amerikaanse schrijvers van deze tijd. Tot zijn bekendste romans behoren De stad en de honden en De geschiedenis van het einde van de wereld. In 2006 verscheen bij Meulenhoff zijn roman Het ongrijpbare meisje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mario Vargas Llosa
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029084659
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
628

Beschrijving

Mario Vargas Llosa
Gesprek in De Kathedraal

???????????????????????????????????
Het verzameld werk nu bij J.M. Meulenhoff

Vanaf 2009 zal Meulenhoff alle romans van Mario Vargas Llosa uitgeven in mooie, nieuwe edities.

Veertig jaar na de verschijning nu een nieuwe editie van Gesprek in De Kathedraal.
???????????????????????????????????

In Gesprek in De Kathedraal wordt geleidelijk aan een hecht kluwen van persoonlijke levensgeschiedenissen ontward. De rode draad in deze wirwar wordt gevormd door het gesprek van Santiago en Ambrosio in de kleine kroeg met de grootse naam, De Kathedraal. Gesprek in De Kathedraal verscheen oorspronkelijk in 1969 en is een hoogtepunt in het vroege werk van Vargas Llosa.

"Weergaloos schrijverschap." NRC Handelsblad
"Vargas Llosa is een fenomenaal schrijver met een scherp vermogen de zwakheden van de menselijke soort bloot te leggen." NRC Handelsblad

Mario Vargas Llosa (1936) is een van de belangrijkste Zuid?Amerikaanse schrijvers van deze tijd. Tot zijn bekendste romans behoren De stad en de honden en De geschiedenis van het einde van de wereld. In 2006 verscheen bij Meulenhoff zijn roman Het ongrijpbare meisje.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mario Vargas Llosa
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029084659
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
628

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99