Speels trainen

ontwikkel zelf vernieuwende en effectieve werkvormen

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Claudia Broeke, Mirjam Broeke

Paperback | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Goede trainers onderscheiden zich door boeiende en resultaatgerichte trainingsmethoden in te zetten. Veel trainers vinden het lastig om zelf werkvormen te ontwikkelen die vernieuwend zijn én effect hebben. Speels trainen reikt een methodiek aan waarmee je zelf bijzondere werkvormen kunt ontwikkelen die passen bij het doel van je training.Maar waarom zou je alleen de training leuk maken? Voorafgaand en na afloop van een training kun je ook voor een verschil zorgen; van de intake met de opdrachtgever tot een blijvend effect creëren na afloop van de training. Zo onderscheid je je als trainer, krijg je de opdracht, haal je op de evaluatie hoge scores en word je teruggevraagd voor nieuwe klussen. In dit boek staan veel voorbeelden en opdrachten die uitnodigen om zelf aan de slag te gaan.Claudia Broeke heeft jarenlange ervaring als organisatieadviseur, manager en trainer. Ze is eigenaar van Droomproductie waarmee zij organisaties helpt om op succesvolle wijze te fuseren of nieuwe samenwerkingsvormen aan te gaan. Mirjam Broeke, eigenaar van De Speelacademie, laat trainers zien hoe zij spelen en leren kunnen combineren. Ze leren hoe ze meer werk, werkplezier en voldoening kunnen krijgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claudia Broeke, Mirjam Broeke
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043030052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Goede trainers onderscheiden zich door boeiende en resultaatgerichte trainingsmethoden in te zetten. Veel trainers vinden het lastig om zelf werkvormen te ontwikkelen die vernieuwend zijn én effect hebben. Speels trainen reikt een methodiek aan waarmee je zelf bijzondere werkvormen kunt ontwikkelen die passen bij het doel van je training.

Maar waarom zou je alleen de training leuk maken? Voorafgaand en na afloop van een training kun je ook voor een verschil zorgen; van de intake met de opdrachtgever tot een blijvend effect creëren na afloop van de training. Zo onderscheid je je als trainer, krijg je de opdracht, haal je op de evaluatie hoge scores en word je teruggevraagd voor nieuwe klussen. In dit boek staan veel voorbeelden en opdrachten die uitnodigen om zelf aan de slag te gaan.

Claudia Broeke heeft jarenlange ervaring als organisatieadviseur, manager en trainer. Ze is eigenaar van Droomproductie waarmee zij organisaties helpt om op succesvolle wijze te fuseren of nieuwe samenwerkingsvormen aan te gaan. Mirjam Broeke, eigenaar van De Speelacademie, laat trainers zien hoe zij spelen en leren kunnen combineren. Ze leren hoe ze meer werk, werkplezier en voldoening kunnen krijgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claudia Broeke, Mirjam Broeke
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043030052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99