En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gitty Feddema

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét boek voor opvoedingsvragen Wat komt er allemaal kijken bij het opvoeden van kinderen? Wat is werkelijk belangrijk in de opvoeding en wat zijn valkuilen? En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden geeft aan de hand van voor iedereen herkenbare situaties de basisprincipes en opvoedingsregels voor de praktijk van alledag. Het behandelt opvoedingsaspecten die een gemiddeld echtpaar, met gewone kinderen, met alledaagse problemen kan tegenkomen. Opvoedingsklassieker En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden is een opvoedingsklassieker over de gedragsaspecten en opvoedingsfases in de ontwikkeling van het kind tot twaalf jaar, die na al die jaren nog steeds hoog actueel is.  Een prettig leesbaar en helder ingedeeld boek, geschikt als handleiding of naslagwerk voor zowel ouders als professionele opvoeders ‘Dit boek mag in geen enkel gezin ontbreken!’ Het Nieuwsblad Over de auteur Gezinstherapeut Gitty Feddema werkte jarenlang in de jeugdhulpverlening. Zij was gastdocent aan de medische faculteit van de Universiteit van Leiden, waar zij colleges verzorgde voor schoolartsen, artsen van consultatiebureaus en gezondheidsartsen. Haar vele ervaringen inspireerden haar tot het schrijven van diverse opvoedingsboeken.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gitty Feddema
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000331758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Hét boek voor opvoedingsvragen

Wat komt er allemaal kijken bij het opvoeden van kinderen? Wat is werkelijk belangrijk in de opvoeding en wat zijn valkuilen? En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden geeft aan de hand van voor iedereen herkenbare situaties de basisprincipes en opvoedingsregels voor de praktijk van alledag. Het behandelt opvoedingsaspecten die een gemiddeld echtpaar, met gewone kinderen, met alledaagse problemen kan tegenkomen.

Opvoedingsklassieker

En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden is een opvoedingsklassieker over de gedragsaspecten en opvoedingsfases in de ontwikkeling van het kind tot twaalf jaar, die na al die jaren nog steeds hoog actueel is. 

Een prettig leesbaar en helder ingedeeld boek, geschikt als handleiding of naslagwerk voor zowel ouders als professionele opvoeders

‘Dit boek mag in geen enkel gezin ontbreken!’ Het Nieuwsblad

Over de auteur

Gezinstherapeut Gitty Feddema werkte jarenlang in de jeugdhulpverlening. Zij was gastdocent aan de medische faculteit van de Universiteit van Leiden, waar zij colleges verzorgde voor schoolartsen, artsen van consultatiebureaus en gezondheidsartsen. Haar vele ervaringen inspireerden haar tot het schrijven van diverse opvoedingsboeken.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gitty Feddema
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000331758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99