Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie

Prijs € 81,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J.M.G. van Vugt

Hardback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Echoscopie is een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek. Het heeft zich ontwikkeld van een statisch naar een realtime diagnosticum, en zich doorontwikkeld naar de 3D- en 4D-technieken van nu. De echoscopie blijkt niet schadelijk te zijn voor de vrouw of de ontwikkeling van de foetus en biedt daardoor ongekende mogelijkheden voor onderzoek in de gynaecologie of tijdens de zwangerschap.Dit boek biedt een compleet overzicht van de echoscopie in de verloskunde en gynaecologie en is daarmee een onmisbaar houvast in de dagelijkse praktijk van gynaecologen (i.o.), verloskundigen (i.o.) en echoscopisten.Deze vierde druk is geheel herzien. Nieuwe hoofdstukken over de bekkenbodem, contrastechoscopie, cervix, genetische syndromen en echogeleide ingrepen zijn toegevoegd waarmee het boek perfect aansluit bij ontwikkelingen in de dagelijkse praktijk. De ruim 600 afbeeldingen reflecteren de huidige stand van de echoscopische diagnostiek.Een belangrijke vernieuwing biedt StudieCloud.nl. De lezers hebben op dit onlineplatform altijd toegang tot het digitale boek en vinden er samenvattingen, toetsvragen en informatieve deeplinks, naar onder andere videomateriaal. Deze verrijkingen ondersteunen de lezers bij hun studie en in vakgebied. De redactie bestaat uit prof.dr. J.M.G. van Vugt, gynaecoloog UMC St Radboud, dr. M.C. Haak, gynaecoloog LUMC, prof.dr. D. Oepkes, gynaecoloog LUMC en dr. M.H. Emanuel, gynaecoloog Spaarne Ziekenhuis. De auteurs van de hoofdstukken zijn allen meer dan deskundig op de aan hen toevertrouwde thema's en zijn werkzaam in de prenatale centra in Nederland en Vlaanderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.M.G. van Vugt
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum (RB)
ISBN
9789035233973
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Echoscopie is een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek. Het heeft zich ontwikkeld van een statisch naar een realtime diagnosticum, en zich doorontwikkeld naar de 3D- en 4D-technieken van nu. De echoscopie blijkt niet schadelijk te zijn voor de vrouw of de ontwikkeling van de foetus en biedt daardoor ongekende mogelijkheden voor onderzoek in de gynaecologie of tijdens de zwangerschap.

Dit boek biedt een compleet overzicht van de echoscopie in de verloskunde en gynaecologie en is daarmee een onmisbaar houvast in de dagelijkse praktijk van gynaecologen (i.o.), verloskundigen (i.o.) en echoscopisten.

Deze vierde druk is geheel herzien. Nieuwe hoofdstukken over de bekkenbodem, contrastechoscopie, cervix, genetische syndromen en echogeleide ingrepen zijn toegevoegd waarmee het boek perfect aansluit bij ontwikkelingen in de dagelijkse praktijk. De ruim 600 afbeeldingen reflecteren de huidige stand van de echoscopische diagnostiek.
Een belangrijke vernieuwing biedt StudieCloud.nl. De lezers hebben op dit onlineplatform altijd toegang tot het digitale boek en vinden er samenvattingen, toetsvragen en informatieve deeplinks, naar onder andere videomateriaal. Deze verrijkingen ondersteunen de lezers bij hun studie en in vakgebied.

De redactie bestaat uit prof.dr. J.M.G. van Vugt, gynaecoloog UMC St Radboud, dr. M.C. Haak, gynaecoloog LUMC, prof.dr. D. Oepkes, gynaecoloog LUMC en dr. M.H. Emanuel, gynaecoloog Spaarne Ziekenhuis. De auteurs van de hoofdstukken zijn allen meer dan deskundig op de aan hen toevertrouwde thema's en zijn werkzaam in de prenatale centra in Nederland en Vlaanderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.M.G. van Vugt
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum (RB)
ISBN
9789035233973
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99