Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie

Prijs € 87,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | Februari 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie is de derde druk van Echoscopie in de gynaecologie en obstetrie. Dit boek heeft zijn waarde reeds vele jaren bewezen. Vanwege de snelle ontwikkelingen is er nu een derde grondig gewijzigde druk uitgebracht. De materie wordt nu nog inzichtelijker gemaakt door onder meer een duidelijker structuur in de tekstopbouw te handhaven en de toevoeging van verhelderende illustraties.De gynaecologische echoscopie is de laatste jaren sterk in opkomst en groeit uit tot een volwaardig hulpmiddel in de diagnostiek bij de gynaecologische patiënt. De voortdurende verbeteringen in techniek en software van de apparatuur liggen hieraan ten grondslag.Ingrijpende wijzigingenBij deze derde druk is een expert op het gebied van gynaecologische echoscopie toegevoegd aan de redactie, evenals enkele Vlaamse auteurs. Alle informatie is geherstructureerd voor een beter overzicht. Er zijn verhelderende illustraties toegevoegd en het geheel is uitgevoerd in kleur. Om te benadrukken hoe ingrijpend deze derde druk is gewijzigd, is gekozen voor een aangepaste titel.Prima Nederlandstalig leerboekEchoscopie in de verloskunde en gynaecologie is een prima Nederlandstalig leerboek, waarin de basale echoscopische kennis wordt behandeld door experts op een specifiek gebied van echoscopisch onderzoek. Op heldere en deskundige wijze informeren zij u over de verschillende facetten van de echoscopie. Zowel de toepassing van de conventionele dopplermethode als de kleurendopplermethode komen uitgebreid aan bod. Een uitgebreide appendix met veel gebruikte normogrammen besluit het boek. Nuttig voor zowel de gynaecoloog practicus, de arts-assistent, evenals de echoscopist en echoscopisch actieve verloskundige.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
LNRS Data Services B.V
ISBN
9789035224186
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie is de derde druk van Echoscopie in de gynaecologie en obstetrie. Dit boek heeft zijn waarde reeds vele jaren bewezen. Vanwege de snelle ontwikkelingen is er nu een derde grondig gewijzigde druk uitgebracht. De materie wordt nu nog inzichtelijker gemaakt door onder meer een duidelijker structuur in de tekstopbouw te handhaven en de toevoeging van verhelderende illustraties.

De gynaecologische echoscopie is de laatste jaren sterk in opkomst en groeit uit tot een volwaardig hulpmiddel in de diagnostiek bij de gynaecologische patiënt. De voortdurende verbeteringen in techniek en software van de apparatuur liggen hieraan ten grondslag.

Ingrijpende wijzigingen
Bij deze derde druk is een expert op het gebied van gynaecologische echoscopie toegevoegd aan de redactie, evenals enkele Vlaamse auteurs. Alle informatie is geherstructureerd voor een beter overzicht. Er zijn verhelderende illustraties toegevoegd en het geheel is uitgevoerd in kleur. Om te benadrukken hoe ingrijpend deze derde druk is gewijzigd, is gekozen voor een aangepaste titel.

Prima Nederlandstalig leerboek
Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie is een prima Nederlandstalig leerboek, waarin de basale echoscopische kennis wordt behandeld door experts op een specifiek gebied van echoscopisch onderzoek. Op heldere en deskundige wijze informeren zij u over de verschillende facetten van de echoscopie. Zowel de toepassing van de conventionele dopplermethode als de kleurendopplermethode komen uitgebreid aan bod. Een uitgebreide appendix met veel gebruikte normogrammen besluit het boek. Nuttig voor zowel de gynaecoloog practicus, de arts-assistent, evenals de echoscopist en echoscopisch actieve verloskundige.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
LNRS Data Services B.V
ISBN
9789035224186
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99