Levenslef (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Ingeborg van Beek

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In haar eerste boek Levenshaast vertelde Ingeborg van Beek hoe haar leven compleet op zijn kop kwam te staan toen er een paar jaar geleden een kwaadaardige hersentumor bij haar werd ontdekt. Een emotionele rollercoaster van onderzoeken, een risicovolle operatie en gevoelens van verdriet, onzekerheid en angst volgde. Maar nu, bijna negen jaar later, is ze er nog steeds. Op ontroerende, rauwe maar ook enorm geestige wijze vertelt Ingeborg in haar tweede boek Levenslef over haar ziekteproces, haar scheiding, de spirituele zoektocht naar de zin van het bestaan (en het aangekondigde einde daarvan). Maar ook over moeder zijn, daten, skydiven, therapiesessies en haar drang om nog steeds vol overgave te leven, ook al is er altijd die tikkende tijdbom. Een aangrijpend én geestig boek over leven in reservetijd, dat elke lezer zal ontroeren en aan het denken zal zetten over het belang van leven in het nu. Over Levenshaast: 'Rauw, teder, schokkend, maar zo invoelbaar' - Marion Pauw 'Lees dit!' - Humberto Tan 'Eerlijk tot het pijn doet' - AD 'Prachtig boek, leest als een trein' - Floortje Dessing

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ingeborg van Beek
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401617215
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1310494 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

In haar eerste boek Levenshaast vertelde Ingeborg van Beek hoe haar leven compleet op zijn kop kwam te staan toen er een paar jaar geleden een kwaadaardige hersentumor bij haar werd ontdekt. Een emotionele rollercoaster van onderzoeken, een risicovolle operatie en gevoelens van verdriet, onzekerheid en angst volgde. Maar nu, bijna negen jaar later, is ze er nog steeds.

Op ontroerende, rauwe maar ook enorm geestige wijze vertelt Ingeborg in haar tweede boek Levenslef over haar ziekteproces, haar scheiding, de spirituele zoektocht naar de zin van het bestaan (en het aangekondigde einde daarvan). Maar ook over moeder zijn, daten, skydiven, therapiesessies en haar drang om nog steeds vol overgave te leven, ook al is er altijd die tikkende tijdbom. Een aangrijpend én geestig boek over leven in reservetijd, dat elke lezer zal ontroeren en aan het denken zal zetten over het belang van leven in het nu.

Over Levenshaast:

'Rauw, teder, schokkend, maar zo invoelbaar' - Marion Pauw

'Lees dit!' - Humberto Tan

'Eerlijk tot het pijn doet' - AD

'Prachtig boek, leest als een trein' - Floortje Dessing

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ingeborg van Beek
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401617215
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1310494 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99