De dag dat ik doodging

de strijd van een moeder voor haar ongeboren kind

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Tania Bongers

Paperback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De dag dat ik doodging is het aangrijpende relaas van een jonge vrouw die tijdens haar zwangerschap ontdekt dat ze baarmoederhalskanker heeft. De reactie van de artsen is eenduidig: checken of er geen uitzaaiingen zijn, de baby aborteren en de baarmoeder met de tumor verwijderen, alleen dan heeft ze een overlevingskans. Maar Tania denkt er niet over om abortus te plegen. Vóór alles zal ze proberen het kindje te laten overleven. Het leidt ertoe dat zij een van de eerste vrouwen ter wereld is die chemotherapie krijgt tijdens de zwangerschap.De dag dat ik doodging is het genadeloos eerlijke verhaal van een moeder die vecht voor haar kind. Een verhaal over kanker, liefde, onmacht, zwangerschap en ethische keuzesIk begrijp het ook niet zo goed. Wat ik eet, eet jij ook. Wat ik drink, drink jij ook. Wij delen onze bloedbaan. Dan kan het toch niet anders dat jij ook chemo in je aderen krijgt? Chemo zoekt in je lichaam snel delende cellen en stopt dat proces. Want dat is wat kanker is. Cellen die niet meer ophouden met delen en zich snel vermenigvuldigen. Een kindje dat in je buik groeit ondergaat ook een snelle deling van cellen, zo word je gemaakt. Valt de chemo jou dan niet aan? Is het goed wat ik doe?Tania Bongers werkt als internationaal pr-manager in de modewereld. Op een openhartige, inspirerende en luchtige manier beschrijft Tania in De dag dat ik doodging de strijd die ze aanging en de revolutionaire behandeling die ze kreeg.Voor meer informatie over Tania en De dag dat ik doodging check:www.facebook.com/taniabongerswww.dedagdatikdoodging.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tania Bongers
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044349252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De dag dat ik doodging is het aangrijpende relaas van een jonge vrouw die tijdens haar zwangerschap ontdekt dat ze baarmoederhalskanker heeft. De reactie van de artsen is eenduidig: checken of er geen uitzaaiingen zijn, de baby aborteren en de baarmoeder met de tumor verwijderen, alleen dan heeft ze een overlevingskans. Maar Tania denkt er niet over om abortus te plegen. Vóór alles zal ze proberen het kindje te laten overleven. Het leidt ertoe dat zij een van de eerste vrouwen ter wereld is die chemotherapie krijgt tijdens de zwangerschap.

De dag dat ik doodging is het genadeloos eerlijke verhaal van een moeder die vecht voor haar kind. Een verhaal over kanker, liefde, onmacht, zwangerschap en ethische keuzes

Ik begrijp het ook niet zo goed. Wat ik eet, eet jij ook. Wat ik drink, drink jij ook. Wij delen onze bloedbaan. Dan kan het toch niet anders dat jij ook chemo in je aderen krijgt? Chemo zoekt in je lichaam snel delende cellen en stopt dat proces. Want dat is wat kanker is. Cellen die niet meer ophouden met delen en zich snel vermenigvuldigen. Een kindje dat in je buik groeit ondergaat ook een snelle deling van cellen, zo word je gemaakt. Valt de chemo jou dan niet aan? Is het goed wat ik doe?

Tania Bongers werkt als internationaal pr-manager in de modewereld. Op een openhartige, inspirerende en luchtige manier beschrijft Tania in De dag dat ik doodging de strijd die ze aanging en de revolutionaire behandeling die ze kreeg.

Voor meer informatie over Tania en De dag dat ik doodging check:
www.facebook.com/taniabongers
www.dedagdatikdoodging.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tania Bongers
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044349252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99