As in tas

Prijs € 9,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jelle Brandt Corstius

Paperback | Maart 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 98 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Elk voorjaar maakte Jelle Brandt Corstius een fietstocht met zijn vader. Een bestemming was er nooit, maar wel de zekerheid dat het niet langer dan twee dagen zou duren. Anders kregen ze ruzie.Op 18 april 2014 stapte Jelle Brandt Corstius weer op zijn fiets, maar dan zonder zijn twee maanden eerder overleden fietsmaatje en vader, Hugo Brandt Corstius, een wonderlijke man die veel begreep van dingen waar de meeste mensen niets van begrepen (palindromen), maar weer weinig van normale dingen (kinderen). Met in zijn fietstas een deel van de as fietst Brandt Corstius zestien dagen door Europa, legt 1620 kilometer af, ziet veertien verschillende campings tot hij aan de Middellandse Zee uitkomt, waar hij de as uitstrooit.As in tas is Jelle Brandt Corstius' meest persoonlijke boek, vol warme herinneringen aan zijn welbekende vader, geschreven op het moment dat hij zelf net vader is geworden, in de vorm die we van hem kennen: een uniek reisverhaal.OVER DE AUTEURJelle Brandt Corstius (1978) is schrijver en programmamaker. Eerder verschenen Rusland voorgevorderden, Kleine landjes en Universele reisgids voor moeilijke landen, waarvan al meer dan 60.000 exemplaren zijn verkocht. Ook schreef hij het boekenweekessay Arctisch Dagboek. Hij was twee keer presentator van Zomergasten en van veelgeprezen reisseries over Rusland en India; Grensland trok in het najaar van 2015 een miljoen kijkers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jelle Brandt Corstius
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.
ISBN
9789082410631
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Elk voorjaar maakte Jelle Brandt Corstius een fietstocht met zijn vader. Een bestemming was er nooit, maar wel de zekerheid dat het niet langer dan twee dagen zou duren. Anders kregen ze ruzie.
Op 18 april 2014 stapte Jelle Brandt Corstius weer op zijn fiets, maar dan zonder zijn twee maanden eerder overleden fietsmaatje en vader, Hugo Brandt Corstius, een wonderlijke man die veel begreep van dingen waar de meeste mensen niets van begrepen (palindromen), maar weer weinig van normale dingen (kinderen). Met in zijn fietstas een deel van de as fietst Brandt Corstius zestien dagen door Europa, legt 1620 kilometer af, ziet veertien verschillende campings tot hij aan de Middellandse Zee uitkomt, waar hij de as uitstrooit.
As in tas is Jelle Brandt Corstius' meest persoonlijke boek, vol warme herinneringen aan zijn welbekende vader, geschreven op het moment dat hij zelf net vader is geworden, in de vorm die we van hem kennen: een uniek reisverhaal.

OVER DE AUTEUR
Jelle Brandt Corstius (1978) is schrijver en programmamaker. Eerder verschenen Rusland voor
gevorderden, Kleine landjes en Universele reisgids voor moeilijke landen, waarvan al meer dan 60.000 exemplaren zijn verkocht. Ook schreef hij het boekenweekessay Arctisch Dagboek. Hij was twee keer presentator van Zomergasten en van veelgeprezen reisseries over Rusland en India; Grensland trok in het najaar van 2015 een miljoen kijkers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jelle Brandt Corstius
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.
ISBN
9789082410631
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99