Zoeken, vinden en verbinden van vrijwilligers in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Gwen Stucklschwaiger - van Tienhoven

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit werkboek is een zeer compleet boek over het zoeken, vinden en verbinden van vrijwilligers binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. De uren van (betaalde) begeleiders staan onder druk waardoor zij vaak niet verder komen dan basisverzorging. Iedereen wenst zijn cliënt echter een leven waarin meer gedaan wordt dan alleen maar basisverzorging. Vrijwilligers kunnen hierin voorzien. Het gaat niet vanzelf, vrijwilligerswerk, daar maak je werk van! Hoe doe je dat als begeleider? Daarover gaat dit boek. Dit werkboek is geen toverboek, maar helpt jou als begeleider in je zoektocht naar de juiste vrijwilligers. Het geeft je handvatten waarmee je vrijwilligerswerk kunt integreren binnen het professionele werk. Je kunt methodisch en direct aan de slag.Dit is het tweede boek van de auteur - Gwen Stücklschwaiger- van Tienoven. Wederom heeft zij gekeken vanuit de begeleider op de werkvloer. Wanneer begeleiders 'handig gereedschap' krijgen, zal dit het welzijn van cliënten bevorderen. Dat is wat de auteur voor ogen heeft. Dit werkboek zal begeleiders helpen het vrijwilligerswerk te omarmen en zo goed mogelijk te implementeren.Gwen is ervan overtuigd dat de inzet van vrijwilligers het leven van mensen met een verstandelijke beperking zal verrijken. De inzet van begeleiders is daar een onmisbare schakel in.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gwen Stucklschwaiger - van Tienhoven
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462039926
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Dit werkboek is een zeer compleet boek over het zoeken, vinden en verbinden van vrijwilligers binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg.

De uren van (betaalde) begeleiders staan onder druk waardoor zij vaak niet verder komen dan basisverzorging. Iedereen wenst zijn cliënt echter een leven waarin meer gedaan wordt dan alleen maar basisverzorging.

Vrijwilligers kunnen hierin voorzien. Het gaat niet vanzelf, vrijwilligerswerk, daar maak je werk van! Hoe doe je dat als begeleider? Daarover gaat dit boek.

Dit werkboek is geen toverboek, maar helpt jou als begeleider in je zoektocht naar de juiste vrijwilligers. Het geeft je handvatten waarmee je vrijwilligerswerk kunt integreren binnen het professionele werk. Je kunt methodisch en direct aan de slag.

Dit is het tweede boek van de auteur - Gwen Stücklschwaiger- van Tienoven. Wederom heeft zij gekeken vanuit de begeleider op de werkvloer.
Wanneer begeleiders 'handig gereedschap' krijgen, zal dit het welzijn van cliënten bevorderen. Dat is wat de auteur voor ogen heeft.
Dit werkboek zal begeleiders helpen het vrijwilligerswerk te omarmen en zo goed mogelijk te implementeren.
Gwen is ervan overtuigd dat de inzet van vrijwilligers het leven van mensen met een verstandelijke beperking zal verrijken. De inzet van begeleiders is daar een onmisbare schakel in.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gwen Stucklschwaiger - van Tienhoven
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462039926
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99