Zo kan zorg anders

De ontelbare kansen van de gezondheidstransitie

Prijs € 30,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Herman Toch, Ann Maes, Dirk van de Poel

Paperback | December 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zorg moet anders. De zorg kan anders. Als we terugkijken, zien we een zorgsysteem dat welzijn en gezondheid heeft gebracht. Als we vooruitkijken, kunnen we datzelfde systeem niet aanhouden. Ann, Herman en Dirk zijn experten in transitie. Ze injecteren hun kennis over de wereld in verandering in de zorgsector. Het boek brengt het ongekende, nieuwe speelveld in kaart waarop we allemaal bewegen en biedt daarmee een nieuw perspectief op fundamentele vragen. Wat is gezondheid? Hoe kunnen we zorg straks kwalitatief en houdbaar organiseren? Hoe gaan we van zorg naar gezondheid? De auteurs draaien niet aan bestaande knoppen, maar stellen een nieuw mengpaneel voor. Inspiratie voor iedereen die in de zorg en gezondheid onderneemt en organiseert.  Herman Toch verdiepte zich in de wereld van purpose, transitie en maatschappijbouwend ondernemen. Herman schreef de succesvolle boeken Transformeren om te overleven en Happy Profit. Samen met Ann Maes is hij de auteur van The Positive Sum Game en Scenario Agility.  Ann Maes heeft een internationale carrière uitgebouwd met het bouwen en beschermen van de reputatie van mensen, merken en organisaties. Als managing director en hands-on reputatiestrateeg werkt ze voor wereldbekende én piepkleine spelers.  Dirk Van de Poel begon zijn carrière als trainer in nlp en systemisch denken. Hij is coauteur van het hr-boek Slapende vermogens werken niet. Later werd hij de eerste stadsmanager voor de VDAB en kabinetschef van burgemeester Janssens. Vandaag werkt Dirk als transitiedeskundige. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herman Toch, Ann Maes, Dirk van de Poel
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463372985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

De zorg moet anders. De zorg kan anders. Als we terugkijken, zien we een zorgsysteem dat welzijn en gezondheid heeft gebracht. Als we vooruitkijken, kunnen we datzelfde systeem niet aanhouden. Ann, Herman en Dirk zijn experten in transitie. Ze injecteren hun kennis over de wereld in verandering in de zorgsector. Het boek brengt het ongekende, nieuwe speelveld in kaart waarop we allemaal bewegen en biedt daarmee een nieuw perspectief op fundamentele vragen. Wat is gezondheid? Hoe kunnen we zorg straks kwalitatief en houdbaar organiseren? Hoe gaan we van zorg naar gezondheid? De auteurs draaien niet aan bestaande knoppen, maar stellen een nieuw mengpaneel voor. Inspiratie voor iedereen die in de zorg en gezondheid onderneemt en organiseert. 

Herman Toch verdiepte zich in de wereld van purpose, transitie en maatschappijbouwend ondernemen. Herman schreef de succesvolle boeken Transformeren om te overleven en Happy Profit. Samen met Ann Maes is hij de auteur van The Positive Sum Game en Scenario Agility. 

Ann Maes heeft een internationale carrière uitgebouwd met het bouwen en beschermen van de reputatie van mensen, merken en organisaties. Als managing director en hands-on reputatiestrateeg werkt ze voor wereldbekende én piepkleine spelers. 

Dirk Van de Poel begon zijn carrière als trainer in nlp en systemisch denken. Hij is coauteur van het hr-boek Slapende vermogens werken niet. Later werd hij de eerste stadsmanager voor de VDAB en kabinetschef van burgemeester Janssens. Vandaag werkt Dirk als transitiedeskundige. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herman Toch, Ann Maes, Dirk van de Poel
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463372985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99