Zo eenvoudig kan het niet zijn!

Prijs € 12,00

Uitverkocht

Lama Karta

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De motivatie en de gevolgen van elk van onze daden evalueren en inzien wat precies de oorzaken van geluk en lijden zijn, zo begint de weg van het vertrouwen. Zich oefenen in innerlijke stilte is de volgende opgave. Om storende emoties tot rust te brengen moet je de innerlijke demonen met methode en wijsheid weten aan te pakken. Eenmaal voorbij negatieve gewoontes ontstaat een brede en hartelijke gedragslijn en levensvisie, een onwrikbaar vertrouwen in jezelf en in het leven.Lama Karta, de auteur van deze praktische gids voor het leven, staat bekend om de helderheid, de eenvoud en de zachtheid van zijn uiteenzettingen en raadgevingen.De weg van het vertrouwen is een uitgave binnen de reeks 'Zo eenvoudig kan het zijn!'. Ook het tweede boekje, Loslaten om gelukkig te worden van Lama Zeupa, heeft een ruime verspreiding gekend.Lama Karta genoot zowel een westerse opleiding in een Engelse school als een Tibetaanse monnikenopleiding in het klooster waar hij ook de traditionele drie jaren en drie maanden retraite deed. Sinds 1987 verblijft Lama Karta in België en geeft er onderricht in het boeddhisme. Hij weet de westerlingen met een vreugdevolle wijsheid te benaderen. Lama heeft verschillende cd's opgenomen, waaronder Tibetan Chants - Buddhist Meditation, die een wereldwijde verspreiding heeft gekend. Van Lama Karta verscheen ook Toevlucht nemen in de Boeddha..

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lama Karta
Uitgever
Academic & Scientific publishers
ISBN
9789054879565
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
123

Beschrijving

De motivatie en de gevolgen van elk van onze daden evalueren en inzien wat precies de oorzaken van geluk en lijden zijn, zo begint de weg van het vertrouwen. Zich oefenen in innerlijke stilte is de volgende opgave. Om storende emoties tot rust te brengen moet je de innerlijke demonen met methode en wijsheid weten aan te pakken. Eenmaal voorbij negatieve gewoontes ontstaat een brede en hartelijke gedragslijn en levensvisie, een onwrikbaar vertrouwen in jezelf en in het leven.

Lama Karta, de auteur van deze praktische gids voor het leven, staat bekend om de helderheid, de eenvoud en de zachtheid van zijn uiteenzettingen en raadgevingen.

De weg van het vertrouwen is een uitgave binnen de reeks 'Zo eenvoudig kan het zijn!'. Ook het tweede boekje, Loslaten om gelukkig te worden van Lama Zeupa, heeft een ruime verspreiding gekend.

Lama Karta genoot zowel een westerse opleiding in een Engelse school als een Tibetaanse monnikenopleiding in het klooster waar hij ook de traditionele drie jaren en drie maanden retraite deed. Sinds 1987 verblijft Lama Karta in België en geeft er onderricht in het boeddhisme. Hij weet de westerlingen met een vreugdevolle wijsheid te benaderen. Lama heeft verschillende cd's opgenomen, waaronder Tibetan Chants - Buddhist Meditation, die een wereldwijde verspreiding heeft gekend. Van Lama Karta verscheen ook Toevlucht nemen in de Boeddha..

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lama Karta
Uitgever
Academic & Scientific publishers
ISBN
9789054879565
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
123

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99