Ziek van Jou

Prijs € 15,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Julienne Brouwers

Paperback | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat als een obsessie je tot het uiterste drijft? De ambitieuze Faye werkt hard aan haar carrière in het ziekenhuis en heeft het goed voor mekaar. Aan dit alles komt een abrupt einde door het plotseling overlijden van een patiënt, die deelnam aan een van Fayes onderzoeken naar nieuwe bestralingsmethoden. Het lijkt om een medische misser te gaan, maar al gauw stuit Faye op verdachte omstandigheden en vermoedt ze dat er meer speelt. Het ziekenhuisbestuur beschuldigt Faye echter van roekeloosheid, waardoor ze zelf ineens onder vuur komt te liggen. Als ze dan ook nog haar oude vlam Jim tegen het lijf loopt, worden weggestopte pijnlijke herinneringen uit het verleden opgerakeld en stort haar leven als een kaartenhuis in elkaar.Wat andere lezers zeggen over Dubbel Bedrog "Een verslavende, bloedstollende en meeslepende thriller. Dit boek wil je in een keer uitlezen!" "Dubbel bedrog kun je niet meer wegleggen, telkens weer verrassingen die stof tot nadenken geven. Wat als dit in het echt ook zou kunnen gebeuren...?" "Een thriller in hart en nieren, vol onverwachte wendingen. De goed uitgewerkte karakters en een vleugje romantiek brengen een extra dimensie aan het verhaal"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julienne Brouwers
Uitgever
JB Uitgeverij
ISBN
9789083034850
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Wat als een obsessie je tot het uiterste drijft?
De ambitieuze Faye werkt hard aan haar carrière in het ziekenhuis en heeft het goed voor mekaar. Aan dit alles komt een abrupt einde door het plotseling overlijden van een patiënt, die deelnam aan een van Fayes onderzoeken naar nieuwe bestralingsmethoden. Het lijkt om een medische misser te gaan, maar al gauw stuit Faye op verdachte omstandigheden en vermoedt ze dat er meer speelt.

Het ziekenhuisbestuur beschuldigt Faye echter van roekeloosheid, waardoor ze zelf ineens onder vuur komt te liggen. Als ze dan ook nog haar oude vlam Jim tegen het lijf loopt, worden weggestopte pijnlijke herinneringen uit het verleden opgerakeld en stort haar leven als een kaartenhuis in elkaar.

Wat andere lezers zeggen over Dubbel Bedrog

"Een verslavende, bloedstollende en meeslepende thriller. Dit boek wil je in een keer uitlezen!"

"Dubbel bedrog kun je niet meer wegleggen, telkens weer verrassingen die stof tot nadenken geven. Wat als dit in het echt ook zou kunnen gebeuren...?"

"Een thriller in hart en nieren, vol onverwachte wendingen. De goed uitgewerkte karakters en een vleugje romantiek brengen een extra dimensie aan het verhaal"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julienne Brouwers
Uitgever
JB Uitgeverij
ISBN
9789083034850
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99