Zeven pijlen

De medicijnverhalen, deel 1

Prijs € 3,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hyemeyohsts Storm

MP3 | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leer over het medicijnwiel, medicijnnamen en onze relatie met de hele schepping. Daarnaast kun je genieten van het verhaal van de bloeiende boom. Een verhaal dat gaat over de Zonnedansweg en het zoeken naar kennis en harmonie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hyemeyohsts Storm
Voorgelezen door
Aris van Velden
Uitgever
Wehomah Productions
ISBN
9789490748210
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Juni 2017
Bestandsgrootte
124 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Zeven Pijlen - De medicijnverhalen is de luisterboekversie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen zoals deze aan bod komen in de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen op een nieuwe manier te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en al ruim tien jaar leerling van hem.

In dit eerste deel leer je meer over het medicijnwiel, medicijnnamen en onze relatie met de hele schepping. Daarnaast kun je genieten van het verhaal van de bloeiende boom. Een verhaal dat gaat over de Zonnedansweg en het zoeken naar kennis en harmonie.

Zeven Pijlen "Dansen in de Spiegel van het Leven" is het eerste boek van de schrijver Hyemeyohsts Storm, en is sinds zijn verschijnen in vele talen vertaald en heeft in het Engels meer dat zeventig drukken beleeft. In dit boek werd voor de eerste keer het begrip Medicijn Wiel geïntroduceerd in de Westerse Wereld. In Zeven Pijlen maak je als lezer op een heldere manier kennis met de levenswijze en filosofie van de Noord-Amerikaanse Indiaan, en dan vooral vanuit de traditie van de Cheyenne en Crow. In Zeven Pijlen wordt pijnlijk duidelijk hoe makkelijk we als mensen elkaar verkeerd kunnen begrijpen en angst en wantrouwen in plaats van liefde en vertrouwen ons leven gaan beheersen. Wanneer we de leringen van dit boek echt in ons opnemen en er omheen lopen, dan zullen de blaadjes van kennis zich langzaam stuk voor stuk aan ons ontvouwen. De meeslepende verhalen geven je als lezer de kans om in vele spiegels te kijken, en aan de hand van Hyemeyohsts word je meegenomen in een transformerende dans met het leven. Een dans waarin je in een diepere harmonie met jezelf en de wereld om je heen komt. Je kunt met recht zeggen dat Zeven Pijlen een klassieker is en een must voor mensen die meer willen weten over de Medicijn Wielen en de levensfilosofie van de indianen.

Inhoud
1. De pijp
2. De cirkel
3. De bloeiende boom

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hyemeyohsts Storm
Voorgelezen door
Aris van Velden
Uitgever
Wehomah Productions
ISBN
9789490748210
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99