Zet het op papier / 1 / deel Docentenhandleiding (e-Book)

schrijven vanuit communicatief perspectief, Nederlands voor anderstaligen

Prijs € 11,25

Niet beschikbaar

A. Fonck

Adobe PDF | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is de handleiding voor docenten bij Zet het op papier 1.Zet het op papier 1 is een serie van twintig schrijfvaardigheids-lessen, bedoeld voor beginnende tweede-taalverwervers in de eerste opvang. Zet het op papier 1 kan ook in de Volwassenen-en de Basiseducatie worden gebruikt.Kenmerkend voor deze serie lessen is dat schrijven niet als geïsoleerde vaardigheid wordt aangeboden, maar dat er ook een beroep wordt gedaan op de vaardigheden luisteren, spreken en lezen. In de lessen wordt aandacht besteed aan het overbrengen van taalfuncties met behulp van alledaagse taalmiddelen. Via een didactische opbouw wordt in elke les toegewerkt naar een eind(schrijf)produkt, waarin de cursisten informatie verwerken uit voorgaande oefeningen. Gaandeweg worden er aan het eindprodukt hogere eisen gesteld.Zet het op papier 1 is een werkboek. Het lesmateriaal kan onafhankelijk van ander materiaal worden ingezet, maar is ook als aanvulling op bestaand NT2-materiaal te gebruiken.Het initiatief voor Zet het op papier 1 is genomen door de Taalschool Rotterdam. Het Instituut van School naar Beroep heeft het materiaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Taalschool. De lessen zijn uitgetest in eerste-opvanggroepen en geëvalueerd door een aantal docenten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Fonck
Uitgever
AUP Educatief
ISBN
9789048512478
Formaat
Adobe PDF
Publicatiedatum
September 2011
Bestandsgrootte
2701766 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
23

Beschrijving

Dit is de handleiding voor docenten bij Zet het op papier 1.
Zet het op papier 1 is een serie van twintig schrijfvaardigheids-lessen, bedoeld voor beginnende tweede-taalverwervers in de eerste opvang. Zet het op papier 1 kan ook in de Volwassenen-en de Basiseducatie worden gebruikt.
Kenmerkend voor deze serie lessen is dat schrijven niet als geïsoleerde vaardigheid wordt aangeboden, maar dat er ook een beroep wordt gedaan op de vaardigheden luisteren, spreken en lezen. In de lessen wordt aandacht besteed aan het overbrengen van taalfuncties met behulp van alledaagse taalmiddelen. Via een didactische opbouw wordt in elke les toegewerkt naar een eind(schrijf)produkt, waarin de cursisten informatie verwerken uit voorgaande oefeningen. Gaandeweg worden er aan het eindprodukt hogere eisen gesteld.
Zet het op papier 1 is een werkboek. Het lesmateriaal kan onafhankelijk van ander materiaal worden ingezet, maar is ook als aanvulling op bestaand NT2-materiaal te gebruiken.
Het initiatief voor Zet het op papier 1 is genomen door de Taalschool Rotterdam. Het Instituut van School naar Beroep heeft het materiaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Taalschool. De lessen zijn uitgetest in eerste-opvanggroepen en geëvalueerd door een aantal docenten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Fonck
Uitgever
AUP Educatief
ISBN
9789048512478
Formaat
Adobe PDF
Publicatiedatum
September 2011
Bestandsgrootte
2701766 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
23

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99