Zen-tarot handboek

Prijs € 13,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Osho

Paperback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Osho Zen-tarot handbook biedt een uitgebreide introductie tot de hier-en-nu aanpak van zen. Deze aanpak voedt het inzicht dat het goed is bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan dan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van idee gebeurtenissen en houdingen nu. Voortbouwend op het bekende Osho Zen-tarot kaartspel, kan de lezer hier verdiepende losse teksten vinden, zodat zij/hij het boek zo nu en dan ter hand kan nemen voor overdenking en meditatie. De teksten gaan dieper in op alle kaarten uit het Zen-tarot, in total 79. Deze kaartset is al meer dan tien jaar verkrijgbaar, en is een eigentijdse en prachtig geillustreerde verzameling tarotkaarten, met een beknopter boekje erbij. Het accent ligt bij Osho niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde, maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven, zoals bijvoorbeeld: alleen-zijn, creativiteit en speelsheid. Je hoeft niets te begrijpen van tarot en leggingen om van het Osho Zen-tarot en van dit boek te kunnen genieten. Het boek bevat een kruistabel met verwijzingen naar de Rider-Waite en de Crowley tarot.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Osho
Uitgever
Osho Publikaties V.O.F.
ISBN
9789059800434
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Beschrijving

Het Osho Zen-tarot handbook biedt een uitgebreide introductie tot de hier-en-nu aanpak van zen. Deze aanpak voedt het inzicht dat het goed is bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan dan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van idee gebeurtenissen en houdingen nu. Voortbouwend op het bekende Osho Zen-tarot kaartspel, kan de lezer hier verdiepende losse teksten vinden, zodat zij/hij het boek zo nu en dan ter hand kan nemen voor overdenking en meditatie. De teksten gaan dieper in op alle kaarten uit het Zen-tarot, in total 79. Deze kaartset is al meer dan tien jaar verkrijgbaar, en is een eigentijdse en prachtig geillustreerde verzameling tarotkaarten, met een beknopter boekje erbij. Het accent ligt bij Osho niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde, maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven, zoals bijvoorbeeld: alleen-zijn, creativiteit en speelsheid.
Je hoeft niets te begrijpen van tarot en leggingen om van het Osho Zen-tarot en van dit boek te kunnen genieten. Het boek bevat een kruistabel met verwijzingen naar de Rider-Waite en de Crowley tarot.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Osho
Uitgever
Osho Publikaties V.O.F.
ISBN
9789059800434
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99