Zelfmoord na vechtscheiding

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ton Lankreijer

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Tot de dood ons scheidt.' Dat spreken Frank en Carmen liefdevol tegen elkaar uit op hun trouwdag. Een belofte die staat, maar die door zelfmoord letterlijk wordt opgeblazen. In de vooravond van 2 april 2015 maakt Frank, vader van dochter Anna (9), een definitief einde aan zijn vaderschap. Hij pleegt zelfmoord. Vlak daarvoor spreekt hij nog anderhalf uur met zijn dochter: 'Papa gaat op reis, liefje.' Want leg een meisje van bijna tien jaar oud maar eens uit, dat een vader zover kan gaan, omdat papa zijn 'meisje' al anderhalf jaar niet meer mag zien. Frank vroeg de auteur om dit boek, 24 uur voor zijn dood. 'Laat de wereld kennis nemen van mijn gevecht, mijn wanhoop en mijn onmacht, om door de bureaucratie heen te breken. Verander in godsnaam de wet, anders vallen er nog meer doden.' In dit boek de reconstructie van de harde feiten. Over het falen van instanties. Hoe advocaten misleiden en over de angst van hulpverleners Om te praten. Ton Lankreijer (1953) is auteur, journalist en programmamaker. In september2014 verscheen zijn eerste boek over vechtscheiding: Van oogappel tot twistappel. Aanleiding: 25-jarig jubileum van Stichting Dwaze Vaders.Lankreijer werkte o.a. voor Trouw, Vrij Nederland, Humo en NRC. Bovendien was hij eindredacteur van het RTL-Nieuws en Boer zoekt Vrouw.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ton Lankreijer
Uitgever
Het Schrijversportaal
ISBN
9789461550460
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

'Tot de dood ons scheidt.' Dat spreken Frank en Carmen liefdevol tegen elkaar uit op hun trouwdag. Een belofte die staat, maar die door zelfmoord letterlijk wordt opgeblazen. In de vooravond van 2 april 2015 maakt Frank, vader van dochter Anna (9), een definitief einde aan zijn vaderschap. Hij pleegt zelfmoord. Vlak daarvoor spreekt hij nog anderhalf uur met zijn dochter: 'Papa gaat op reis, liefje.' Want leg een meisje van bijna tien jaar oud maar eens uit, dat een vader zover kan gaan, omdat papa zijn 'meisje' al anderhalf jaar niet meer mag zien.

Frank vroeg de auteur om dit boek, 24 uur voor zijn dood. 'Laat de wereld kennis nemen van mijn gevecht, mijn wanhoop en mijn onmacht, om door de bureaucratie heen te breken. Verander in godsnaam de wet, anders vallen er nog meer doden.' In dit boek de reconstructie van de harde feiten. Over het falen van instanties. Hoe advocaten misleiden en over de angst van hulpverleners Om te praten.

Ton Lankreijer (1953) is auteur, journalist en programmamaker. In september
2014 verscheen zijn eerste boek over vechtscheiding: Van oogappel tot twistappel. Aanleiding: 25-jarig jubileum van Stichting Dwaze Vaders.
Lankreijer werkte o.a. voor Trouw, Vrij Nederland, Humo en NRC. Bovendien was hij eindredacteur van het RTL-Nieuws en Boer zoekt Vrouw.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ton Lankreijer
Uitgever
Het Schrijversportaal
ISBN
9789461550460
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99