Zeg, ken ik jou niet ergens van ?

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Eric van den Dunge

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op 29 jarige leeftijd, schreef ik, Eric van den Dunge (1969) jaren geleden een manuscript. Ik wilde altijd al schrijver worden en was altijd bezig met schrijven en tekenen. Ik schreef korte verhalen voor de schoolkrant, ontwierp covers en had een column in een wijkblad. Omdat we het met vrienden altijd over relaties hadden, vroegen bepaalde vrienden me, ''waarom schrijf je geen boek over?''De titel was snel gevonden, ik liep in een bar en een meisje zei tegen me: 'Zeg ken ik jou niet ergens van?' Door de éen verguisd, door de ander een 'binnenkomer'. Ik begon te schrijven, maar door een relatie, samenwonen, weinig tijd en een goede baan belandde het manuscript, net als bij zo velen, in de kast. Totdat ik tijdelijk thuis kwam te zitten en genoeg tijd had om het boek af te schrijven, te verbeteren en aan te vullen. Het bespreekt de situaties, die je meemaakt met een vriend(in), de eerste keer seks, jaloezie, vreemdgaan, afgunst, je vrienden, het beëindigen van een relatie, waar je iemand leert kennen, loverboys, maar ook homoseksualiteit, kleding, aftershave en andere tips, hoe het in andere bevolkingsgroepen gaat en hoe het vroeger ging. kortom, alle aspecten van een relatie en het krijgen ervan.Door dit boek, kom je hopelijk achter, waar het nu om draait in een relatie. Ik raakte niet uitgeschreven, want het is een interessant onderwerp en je kunt er over blijven schrijven. Veel leesplezier.De auteur

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric van den Dunge
Uitgever
Schrijverspunt
ISBN
9789462660700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

Op 29 jarige leeftijd, schreef ik, Eric van den Dunge (1969) jaren geleden een manuscript. Ik wilde altijd al schrijver worden en was altijd bezig met schrijven en tekenen. Ik schreef korte verhalen voor de schoolkrant, ontwierp covers en had een column in een wijkblad.
Omdat we het met vrienden altijd over relaties hadden, vroegen bepaalde vrienden me, ''waarom schrijf je geen boek over?''
De titel was snel gevonden, ik liep in een bar en een meisje zei tegen me: 'Zeg ken ik jou niet ergens van?'
Door de éen verguisd, door de ander een 'binnenkomer'. Ik begon te schrijven, maar door een relatie, samenwonen, weinig tijd en een goede baan belandde het manuscript, net als bij zo velen, in de kast. Totdat ik tijdelijk thuis kwam te zitten en genoeg tijd had om het boek af te schrijven, te verbeteren en aan te vullen.
Het bespreekt de situaties, die je meemaakt met een vriend(in), de eerste keer seks, jaloezie, vreemdgaan, afgunst, je vrienden, het beëindigen van een relatie, waar je iemand leert kennen, loverboys, maar ook homoseksualiteit, kleding, aftershave en andere tips, hoe het in andere bevolkingsgroepen gaat en hoe het vroeger ging. kortom, alle aspecten van een relatie en het krijgen ervan.
Door dit boek, kom je hopelijk achter, waar het nu om draait in een relatie. Ik raakte niet uitgeschreven, want het is een interessant onderwerp en je kunt er over blijven schrijven.
Veel leesplezier.
De auteur

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric van den Dunge
Uitgever
Schrijverspunt
ISBN
9789462660700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99