Xpress

Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie

Prijs € 21,00

Uitverkocht

Arjen Snapper

Hardback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het theorie-/werkboek 'Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie' hoort bij de lesmethode Xpress. Xpress laat leerlingen uit de onderbouw van het vmbo kennis maken met de sector horeca, toerisme en voeding. De basisvaktheorie die het boek 'Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie' behandelt en de praktijklessen die via de leerlingen- en docentensite worden aangeboden geven de leerling een goed beeld van het werken in deze sector. Onderwerpen die in het boek aan bod komen zijn:*kennismaking met de sector*normen en waarden*hygiëne*werkhouding en veiligheid*kennismaking met de praktijkruimte.Reflectieformulieren die via de docentensite te verkrijgen zijn kunnen voor en na elke praktijkles ingevuld worden en helpen de leerling om in de bovenbouw de sector te kiezen die hem leuk lijkt en die bij hem past.Deze methode Xpress bestaat naast dit boek uit een bewaarmap, een leerlingenwebsite en een docentenwebsite.GanzenbordspelBestel nu gratis mee met uw bestelling: Ganzenbordspel Xpress - Kennismaking met de praktijkruimteHet Ganzenbordspel is onderdeel van de laatste les van het theorie/-werkboek Aan de slag in de sector HTV van de methode Xpress.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arjen Snapper
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037211092
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het theorie-/werkboek 'Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie' hoort bij de lesmethode Xpress. Xpress laat leerlingen uit de onderbouw van het vmbo kennis maken met de sector horeca, toerisme en voeding. De basisvaktheorie die het boek 'Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie' behandelt en de praktijklessen die via de leerlingen- en docentensite worden aangeboden geven de leerling een goed beeld van het werken in deze sector.

Onderwerpen die in het boek aan bod komen zijn:
*kennismaking met de sector
*normen en waarden
*hygiëne
*werkhouding en veiligheid
*kennismaking met de praktijkruimte.

Reflectieformulieren die via de docentensite te verkrijgen zijn kunnen voor en na elke praktijkles ingevuld worden en helpen de leerling om in de bovenbouw de sector te kiezen die hem leuk lijkt en die bij hem past.

Deze methode Xpress bestaat naast dit boek uit een bewaarmap, een leerlingenwebsite en een docentenwebsite.

Ganzenbordspel
Bestel nu gratis mee met uw bestelling:

Ganzenbordspel Xpress - Kennismaking met de praktijkruimte

Het Ganzenbordspel is onderdeel van de laatste les van het theorie/-werkboek Aan de slag in de sector HTV van de methode Xpress.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arjen Snapper
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037211092
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99