WWZ in modellen

de WWZ uitgelegd en praktisch toegepast in overeenkomsten, brieven en modellen

Prijs € 156,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hardback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de gefaseerde invoering van de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, zijn de spelregels van het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. Nagenoeg alle standaarden, routines, gebruiken en strategieën die in de loop van vele jaren zijn opgebouwd, zijn komen te vervallen of zijn niet meer bruikbaar. Op vele onderdelen is een nieuwe denkwijze vereist en dienen de diep ingesleten paden te worden verlaten. De wetgever heeft, onder meer met een veel uitgebreidere wettelijke beschrijving, getracht het stelsel te vereenvoudigen. De eerste ervaringen met de Wwz lijken echter op het tegendeel te wijzen. Feit blijft in ieder geval dat, met deze grondige verandering van de gehele systematiek, alle HR-processen en bijbehorende arbeidsrechtelijke context thans anders moeten worden ingevuld. In dit boek worden alle wijzigingen naar aanleiding van de Wwz en veel voorkomende HR-vraagstukken naar de praktijk vertaald in niet minder dan 97 handzame modellen! Daartoe is dit boek opgedeeld in vijf thema's, zijnde:- het aangaan van de arbeidsovereenkomst;- bijzondere bedingen;- zieke werknemer en loon;- het einde van de arbeidsovereenkomst;- Privacy.Voor nagenoeg elke praktijksituatie treft u in dit boek standaardbrieven, contracten en processtukken aan. Deze zijn voorzien van praktische uitleg, tips en dwarsverbanden. De ontwikkelingen in de rechtspraak gedurende de eerste 2,5 jaar van de Wwz zijn hierin verwerkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462904583
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met de gefaseerde invoering van de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, zijn de spelregels van het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. Nagenoeg alle standaarden, routines, gebruiken en strategieën die in de loop van vele jaren zijn opgebouwd, zijn komen te vervallen of zijn niet meer bruikbaar. Op vele onderdelen is een nieuwe denkwijze vereist en dienen de diep ingesleten paden te worden verlaten. De wetgever heeft, onder meer met een veel uitgebreidere wettelijke beschrijving, getracht het stelsel te vereenvoudigen. De eerste ervaringen met de Wwz lijken echter op het tegendeel te wijzen. Feit blijft in ieder geval dat, met deze grondige verandering van de gehele systematiek, alle HR-processen en bijbehorende arbeidsrechtelijke context thans anders moeten worden ingevuld. In dit boek worden alle wijzigingen naar aanleiding van de Wwz en veel voorkomende HR-vraagstukken naar de praktijk vertaald in niet minder dan 97 handzame modellen! Daartoe is dit boek opgedeeld in vijf thema's, zijnde:

- het aangaan van de arbeidsovereenkomst;
- bijzondere bedingen;
- zieke werknemer en loon;
- het einde van de arbeidsovereenkomst;
- Privacy.

Voor nagenoeg elke praktijksituatie treft u in dit boek standaardbrieven, contracten en processtukken aan. Deze zijn voorzien van praktische uitleg, tips en dwarsverbanden. De ontwikkelingen in de rechtspraak gedurende de eerste 2,5 jaar van de Wwz zijn hierin verwerkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462904583
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99