Wreck this journal- jubileumeditie

Jubileumeditie

Prijs € 17,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Keri Smith

Paperback | Juni 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wreck this journal bestaat 10 jaar en dat vieren we met een special full colour edition! Speciaal voor het 10-jarig jubileum komt Keri Smith nu met een special editie in kleur. Daarnaast bevat het boek een nieuwe introductie van de auteur, 50% nieuwe of gewijzigde opdrachten, en is het 48 pagina's dikker! Je mag er mee gooien, 'm onder de douche nemen of 'm volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this Journal staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je kan helemaal losgaan met kleuren, verven, knippen, plakken,... want het boek MOET stuk.Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this Journal hebt volgekladderd/geschreven en geplakt, wil je meer…. Keri Smith is auteur/illustrator en guerrillakunstenaar. Ze is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this Journal. Met haar creative ideeën weet ze mensen over de hele wereld aan het knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Keri Smith
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000357642
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Wreck this journal bestaat 10 jaar en dat vieren we met een special full colour edition!

Speciaal voor het 10-jarig jubileum komt Keri Smith nu met een special editie in kleur. Daarnaast bevat het boek een nieuwe introductie van de auteur, 50% nieuwe of gewijzigde opdrachten, en is het 48 pagina's dikker!

Je mag er mee gooien, 'm onder de douche nemen of 'm volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this Journal staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je kan helemaal losgaan met kleuren, verven, knippen, plakken,... want het boek MOET stuk.Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this Journal hebt volgekladderd/geschreven en geplakt, wil je meer….

Keri Smith is auteur/illustrator en guerrillakunstenaar. Ze is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this Journal. Met haar creative ideeën weet ze mensen over de hele wereld aan het knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Keri Smith
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000357642
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99