Winterliefdes - Veroverd in de sneeuw (e-Book)

Vallen voor de liefde / Liefdes evenbeeld / Gevallen voor de Italiaan

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Janette Kenny, Kim Lawrence, Rebecca Winters

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bevangen door de kou? Niets zo doeltreffend om op te warmen als vurige passie!In Gevallen voor de Italiaan roept Caprice noodgedwongen de hulp in van Luciano Duchelini, de man die ooit haar hart brak. Hij is bereid haar te steunen, als zij zijn broer helpt bij zijn herstel na een skiongeluk. Ze gaat akkoord, maar dan gebeurt het onvermijdelijke: ze valt opnieuw voor de knappe Italiaan…In Vallen voor de liefde is Darcy stomverbaasd wanneer er een man aan haar voeten valt. Letterlijk, want hij stort voor haar neus uit een boom ter aarde. Als deze Reece Erskine de jaarwisseling weet om te toveren tot haar opwindendste ooit, is ze de hemel te rijk. Maar kan hij ook zijn gewonde hart voor haar openstellen?In Liefdes evenbeeld ontdekt miljardair Payne Sterling dat hij op de omslag van een serie liefdesromans prijkt. De illustratrice blijkt gelukkig geen stalker, iets waar hij slechte ervaringen mee heeft, maar een beeldschone vrouw. Hoe kan hij haar haar brutale zet laten goedmaken - zonder zijn hart te verliezen?Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janette Kenny, Kim Lawrence, Rebecca Winters
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402567489
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2024
Bestandsgrootte
1360224 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Beschrijving

Bevangen door de kou? Niets zo doeltreffend om op te warmen als vurige passie!

In Gevallen voor de Italiaan roept Caprice noodgedwongen de hulp in van Luciano Duchelini, de man die ooit haar hart brak. Hij is bereid haar te steunen, als zij zijn broer helpt bij zijn herstel na een skiongeluk. Ze gaat akkoord, maar dan gebeurt het onvermijdelijke: ze valt opnieuw voor de knappe Italiaan…

In Vallen voor de liefde is Darcy stomverbaasd wanneer er een man aan haar voeten valt. Letterlijk, want hij stort voor haar neus uit een boom ter aarde. Als deze Reece Erskine de jaarwisseling weet om te toveren tot haar opwindendste ooit, is ze de hemel te rijk. Maar kan hij ook zijn gewonde hart voor haar openstellen?

In Liefdes evenbeeld ontdekt miljardair Payne Sterling dat hij op de omslag van een serie liefdesromans prijkt. De illustratrice blijkt gelukkig geen stalker, iets waar hij slechte ervaringen mee heeft, maar een beeldschone vrouw. Hoe kan hij haar haar brutale zet laten goedmaken - zonder zijn hart te verliezen?


Deze verhalen zijn eerder verschenen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janette Kenny, Kim Lawrence, Rebecca Winters
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402567489
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2024
Bestandsgrootte
1360224 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99