Winnen met aandelen

in vragen en antwoorden

Prijs € 34,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Roland Van der Elst

Paperback | December 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het voorwoord is professor Van der Elst helder over zijn bedoeling: 'Dit boek wil je leren wat aandelen zijn, hoe je ze koopt en welke je moet kopen.' Wat volgt is het meest complete beleggingswerk dat ooit is verschenen in de Nederlandse taal. Het boek valt uiteen in vijf grote delen. Een eerste deel verheldert enkele fundamentele begrippen en mechanismen voor de beginnende belegger, van 'Wat is de beurs?' tot 'Wat brengt spaargeld op?'. Een tweede en derde deel vormen samen een praktisch stappenplan om een gevarieerde aandelenportefeuille op te zetten. Ze laten je kennismaken met gereglementeerde aanbieders, verschillende soorten aandelen, fondsen en kostenstructuren. Vervolgens geeft de auteur zijn tien gouden vuistregels mee om groeiaandelen op te sporen. In een laatste deel zet Roland Van der Elst de theorie om in de praktijk: aan de hand van vijf voorbeeldportefeuilles bekijkt hij concrete aandelen en sectoren. Winnen met aandelen is een absolute klassieker die iedere serieuze belegger gelezen en herlezen moet hebben. 'De basis, de bijbel, het referentiewerk voor de vorige én de volgende generatie beleggers.' - Ben Granjé, CEO van de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roland Van der Elst
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401499453
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

In het voorwoord is professor Van der Elst helder over zijn bedoeling: 'Dit boek wil je leren wat aandelen zijn, hoe je ze koopt en welke je moet kopen.' Wat volgt is het meest complete beleggingswerk dat ooit is verschenen in de Nederlandse taal.

Het boek valt uiteen in vijf grote delen. Een eerste deel verheldert enkele fundamentele begrippen en mechanismen voor de beginnende belegger, van 'Wat is de beurs?' tot 'Wat brengt spaargeld op?'.

Een tweede en derde deel vormen samen een praktisch stappenplan om een gevarieerde aandelenportefeuille op te zetten. Ze laten je kennismaken met gereglementeerde aanbieders, verschillende soorten aandelen, fondsen en kostenstructuren. Vervolgens geeft de auteur zijn tien gouden vuistregels mee om groeiaandelen op te sporen.

In een laatste deel zet Roland Van der Elst de theorie om in de praktijk: aan de hand van vijf voorbeeldportefeuilles bekijkt hij concrete aandelen en sectoren.

Winnen met aandelen is een absolute klassieker die iedere serieuze belegger gelezen en herlezen moet hebben.

'De basis, de bijbel, het referentiewerk voor de vorige én de volgende generatie beleggers.'
- Ben Granjé, CEO van de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roland Van der Elst
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401499453
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99