Willeke Alberti – ik ben er nog (cd)

Prijs € 19,95

Uitverkocht

November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de afgelopen jaren heeft Willeke na afloop van haar theaterconcerten heel vaak de vraag gekregen of er een cd was met daarop alle liedjes die in de show gezongen werden. Een dergelijke cd was er tot op heden niet. Veel van de liedjes had ik in de loop van de jaren wel op cd gezet, maar die stonden verspreid over verschillende albums. Andere stukken waren speciaal voor het theater geschreven en nooit in de studio opgenomen.Deze cd is daarom bijzonder!De liedjes zijn letterlijk een dwarsdoorsnede van Willeke's hele carriere, dat zijn dus ook een heleboel herinneringen. Willy Alberti zong al "Mijn leven is een lied" en Willeke heeft het gevoel dat dat steeds meer waar is. Haar hele leven is verweven met liedjes en dat is mooi! Natuurlijk heeft haar vader een hele grote rol gespeeld in haar leven. Dat doet hij nog steeds!Een van zijn mooiste liedjes blijft voor haar broer en Willeke het nummer "Liefde". Een lied dat ook voor haar moeder een hele bijzondere betekenis had.Willeke is dan ook heel blij dat zij het speciaal voor dit album heb opgenomen, als een eerbetoon aan zowel haar vader als haar moeder.Twee unieke mensen die elk op hun eigen wijze meer dan groots waren.Hubert Heeringa, is verantwoordelijk voor de prachtige arrangementen op deze cd en ook voor de hele productie.1: C'est la vie2: Ik ben er nog3: Weet je nog wel4: Tom manders medley5: Hit medley6: Mijn zoon7: Laat ons dansen / dans me gek8: Zeilen op de wind9: Niemand mag iets aan me merken / telkens weer10: Maar vanavond11: Liefde12: Meisje luister

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8714691023249
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen

Beschrijving

In de afgelopen jaren heeft Willeke na afloop van haar theaterconcerten heel vaak de vraag gekregen of er een cd was met daarop alle liedjes die in de show gezongen werden. Een dergelijke cd was er tot op heden niet. Veel van de liedjes had ik in de loop van de jaren wel op cd gezet, maar die stonden verspreid over verschillende albums. Andere stukken waren speciaal voor het theater geschreven en nooit in de studio opgenomen.

Deze cd is daarom bijzonder!

De liedjes zijn letterlijk een dwarsdoorsnede van Willeke's hele carriere, dat zijn dus ook een heleboel herinneringen. Willy Alberti zong al "Mijn leven is een lied" en Willeke heeft het gevoel dat dat steeds meer waar is. Haar hele leven is verweven met liedjes en dat is mooi! Natuurlijk heeft haar vader een hele grote rol gespeeld in haar leven. Dat doet hij nog steeds!

Een van zijn mooiste liedjes blijft voor haar broer en Willeke het nummer "Liefde". Een lied dat ook voor haar moeder een hele bijzondere betekenis had.

Willeke is dan ook heel blij dat zij het speciaal voor dit album heb opgenomen, als een eerbetoon aan zowel haar vader als haar moeder.

Twee unieke mensen die elk op hun eigen wijze meer dan groots waren.

Hubert Heeringa, is verantwoordelijk voor de prachtige arrangementen op deze cd en ook voor de hele productie.

1: C'est la vie
2: Ik ben er nog
3: Weet je nog wel
4: Tom manders medley
5: Hit medley
6: Mijn zoon
7: Laat ons dansen / dans me gek
8: Zeilen op de wind
9: Niemand mag iets aan me merken / telkens weer
10: Maar vanavond
11: Liefde
12: Meisje luister

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8714691023249
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99