Wij willen ook een kind

Dé wegwijzer voor moderne families

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mirella van Markus, Jorinde Benner

Hardback | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor lang niet iedereen is het krijgen van een kind vanzelfsprekend. Het toenemende aantal singles en stellen met vruchtbaarheidsproblemen, homo's, lesbiennes en transgenders hebben verschillende opties om hun kinderwens te vervullen. Met een bekende of anonieme donor, de hulp van een draagmoeder, in co- of meerouderschap of door middel van adoptie: het vormen van een modern gezin kan op verschillende manieren en gaat gepaard met vele keuzes en dilemma's. SBS6-presentator en documentairemaker Mirella van Markus weet uit eigen ervaring hoe dat is. Met haar vrouw Claudia onderzocht Mirella de verschillende mogelijkheden en kreeg uiteindelijk twee dochters. In Wij willen ook een kind vertelt ze samen met journalist Jorinde Benner over de vele opties en laat experts zoals een kinderwenscoach, een jurist en diverse wetenschappers aan het woord. De ervaringsverhalen van niet-traditionele families geven een ontroerend beeld van de meest uiteenlopende gezinssamenstellingen en hun emotionele zoektocht. Voor wie niet zomaar een kind kan krijgen, een kinderwens heeft en op zoek is naar de best passende constructie, is deze wegwijzer stap 1.'Niet één constructie is beter dan de andere. Het is vooral belangrijk dat mensen doen wat bij ze past.'Sara Coster, kinderwenscoach

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirella van Markus, Jorinde Benner
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789046828359
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Voor lang niet iedereen is het krijgen van een kind vanzelfsprekend. Het toenemende aantal singles en stellen met vruchtbaarheidsproblemen, homo's, lesbiennes en transgenders hebben verschillende opties om hun kinderwens te vervullen. Met een bekende of anonieme donor, de hulp van een draagmoeder, in co- of meerouderschap of door middel van adoptie: het vormen van een modern gezin kan op verschillende manieren en gaat gepaard met vele keuzes en dilemma's.

SBS6-presentator en documentairemaker Mirella van Markus weet uit eigen ervaring hoe dat is. Met haar vrouw Claudia onderzocht Mirella de verschillende mogelijkheden en kreeg uiteindelijk twee dochters. In Wij willen ook een kind vertelt ze samen met journalist Jorinde Benner over de vele opties en laat experts zoals een kinderwenscoach, een jurist en diverse wetenschappers aan het woord. De ervaringsverhalen van niet-traditionele families geven een ontroerend beeld van de meest uiteenlopende gezinssamenstellingen en hun emotionele zoektocht. Voor wie niet zomaar een kind kan krijgen, een kinderwens heeft en op zoek is naar de best passende constructie, is deze wegwijzer stap 1.

'Niet één constructie is beter dan de andere. Het is vooral belangrijk dat mensen doen wat bij ze past.'
Sara Coster, kinderwenscoach

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirella van Markus, Jorinde Benner
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789046828359
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99