Wij

Prijs € 16,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

E. Peeters

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wij genoten ervan te zijn wie wij waren, onervaren en onverantwoord.Aan het begin van de zomer trekt een vriendengroepje – vier meisjes, vier jongens – naar een viaduct voor een onschuldig experiment. De meisjes zwaaien naar de auto’s terwijl ze hun rokjes steeds uitdagender optillen, de jongens kijken toe. Aanvankelijk heerst er teleurstelling over het resultaat: slechts enkele automobilisten toeteren of slingeren. Maar de volgende dag is het raak. De meisjes veroorzaken een fatale kettingbotsing.In deze rauwe, nietsontziende roman ontdekken acht jongeren hoe machtig hun lichaam is. Ze spelen, manipuleren, hoereren. Zelfs wanneer een van de meisjes de steeds verdergaande, perverse experimenten niet overleeft, biedt de normloosheid houvast. Tot ook die gaat vervelen.De Vlaming Elvis Peeters schrijft zijn oeuvre samen met Nicole Van Bael. Zijn roman De ontelbaren stond in 2006 op de shortlist van de Libris Literatuurprijs. Peeters, in de jaren tachtig frontman en tekstschrijver van de rockband Aroma di Amore, staat regelmatig op het podium met literaire concerten. In 2008 verscheen zijn eerste dichtbundel: Dichter.De pers over De ontelbaren:‘Een sterk geëngageerde, noodzakelijke roman, poëtisch van toon.’ Het Parool‘Niet alleen een straffe roman voor een breed publiek, maar net zo goed een noodzakelijk boek.’ Standaard der Letteren

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Peeters
Uitgever
ECI B.V. (inzake New Book uitg)
ISBN
9789057593185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172

Beschrijving

Wij genoten ervan te zijn wie wij waren, onervaren en onverantwoord.

Aan het begin van de zomer trekt een vriendengroepje – vier meisjes, vier jongens – naar een viaduct voor een onschuldig experiment. De meisjes zwaaien naar de auto’s terwijl ze hun rokjes steeds uitdagender optillen, de jongens kijken toe. Aanvankelijk heerst er teleurstelling over het resultaat: slechts enkele automobilisten toeteren of slingeren. Maar de volgende dag is het raak. De meisjes veroorzaken een fatale kettingbotsing.
In deze rauwe, nietsontziende roman ontdekken acht jongeren hoe machtig hun lichaam is. Ze spelen, manipuleren, hoereren. Zelfs wanneer een van de meisjes de steeds verdergaande, perverse experimenten niet overleeft, biedt de normloosheid houvast.
Tot ook die gaat vervelen.

De Vlaming Elvis Peeters schrijft zijn oeuvre samen met Nicole Van Bael. Zijn roman De ontelbaren stond in 2006 op de shortlist van de Libris Literatuurprijs. Peeters, in de jaren tachtig frontman en tekstschrijver van de rockband Aroma di Amore, staat regelmatig op het podium met literaire concerten. In 2008 verscheen zijn eerste dichtbundel: Dichter.

De pers over De ontelbaren:

‘Een sterk geëngageerde, noodzakelijke roman, poëtisch van toon.’ Het Parool

‘Niet alleen een straffe roman voor een breed publiek, maar net zo goed een noodzakelijk boek.’ Standaard der Letteren


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Peeters
Uitgever
ECI B.V. (inzake New Book uitg)
ISBN
9789057593185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99