Wie is hier de baas? (e-Book)

Wat zijn jouw rechten op de werkvloer?

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Elias Schenk

EPUB met digitaal watermerk | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bekend van TikTok: @arbeidsrechtfeitjes. Wat zijn jouw rechten op de werkvloer?De arbeidswetten in Nederland behoren tot de meest beschermende ter wereld. Toch weten veel mensen niet welke rechten (en plichten) ze nu eigenlijk hebben en gaat er helaas veel mis op de werkvloer.Elias Schenk besloot om het arbeidsrecht uit te leggen op TikTok, en miljoenen mensen bevestigden dat dat nodig was. Want waar moet je op letten bij het tekenen van een arbeidsovereenkomst? Wat te doen bij ziekte, warm weer of als je een tatoeage wilt zetten? En waar moet je rekening mee houden als je ontslag wilt nemen – of ontslagen wordt?Elias maakt in dit boek korte metten met slechte werkgevers en laat zien wat jouw rechten zijn, zodat je in goed overleg een conflict kunt voorkomen, aan de hand van (soms hilarische) voorbeelden uit de praktijk. Wist je bijvoorbeeld dat je ontslagen kunt worden om het meenemen van een plastic tasje of het hebben van een piercing?‘Arbeidsrecht saai? Rechtenstudent Elias Schenk maakt het via TikTok juist reuzepopulair.’ Trouw‘Arbeidsrecht via Tiktok; de vlogs van Elias worden goed bekeken.’ NPO Radio 1

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elias Schenk
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402769340
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
683960 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
241

Beschrijving

Bekend van TikTok: @arbeidsrechtfeitjes. Wat zijn jouw rechten op de werkvloer?

De arbeidswetten in Nederland behoren tot de meest beschermende ter wereld. Toch weten veel mensen niet welke rechten (en plichten) ze nu eigenlijk hebben en gaat er helaas veel mis op de werkvloer.

Elias Schenk besloot om het arbeidsrecht uit te leggen op TikTok, en miljoenen mensen bevestigden dat dat nodig was. Want waar moet je op letten bij het tekenen van een arbeidsovereenkomst? Wat te doen bij ziekte, warm weer of als je een tatoeage wilt zetten? En waar moet je rekening mee houden als je ontslag wilt nemen – of ontslagen wordt?

Elias maakt in dit boek korte metten met slechte werkgevers en laat zien wat jouw rechten zijn, zodat je in goed overleg een conflict kunt voorkomen, aan de hand van (soms hilarische) voorbeelden uit de praktijk. Wist je bijvoorbeeld dat je ontslagen kunt worden om het meenemen van een plastic tasje of het hebben van een piercing?

‘Arbeidsrecht saai? Rechtenstudent Elias Schenk maakt het via TikTok juist reuzepopulair.’ Trouw

‘Arbeidsrecht via Tiktok; de vlogs van Elias worden goed bekeken.’ NPO Radio 1

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elias Schenk
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402769340
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
683960 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
241

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99