Wie ben ik echt ?

vind jezelf met de passiecirkel

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Ronald de Waal

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie ben ik echt? Bestaat mijn leven uit stressen, mijn werk, mijn familie, vrienden en hobby's? Is succes voor mij carrière maken en hoge cijfers halen, of is er meer? Dit boek helpt je om jezelf terug te vinden en van daaruit uit je comfortzone te treden. Dan kun je vanuit een hervonden rust weer gaan stralen.In dit kleurrijke boek beschrijft Ronald de Waal op toegankelijke wijze, met persoonlijke voorbeelden, illustraties en oefeningen, de bijzondere weg om jezelf en je passie te vinden. Deze weg gaan is belangrijker dan het doel. Herontdek het geheim van wie je ten diepste bent en het geheim van geluk. Het leven vraagt niet om wat je doet, maar om wie je bent! Ronald de Waal is actief op het gebied van passie en levensmissie. Hij ontworstelde zich aan verwachtingen over homoseksualiteit en religie en schreef daarover de roman 'Ogen open!' Hij verliet een goed betaalde baan als consultant om zijn passie te volgen. Nu laat hij als trainer en mentor mensen stralen vanuit hun hervonden passie."Dit boek kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb mijn passie gevonden en weet nu waarom ik daar nog niets mee heb gedaan. Het is nu duidelijk dat een talent niet hetzelfde is als passie. Ik wil meer direct contact met mensen en ga dus stappen zetten om buiten mijn comfortzone te treden." Ria Rutten, fiscaal jurist en redacteur

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ronald de Waal
Uitgever
Ogen Open!
ISBN
9789081855204
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Wie ben ik echt?
Bestaat mijn leven uit stressen, mijn werk, mijn familie, vrienden en hobby's? Is succes voor mij carrière maken en hoge cijfers halen, of is er meer? Dit boek helpt je om jezelf terug te vinden en van daaruit uit je comfortzone te treden. Dan kun je vanuit een hervonden rust weer gaan stralen.

In dit kleurrijke boek beschrijft Ronald de Waal op toegankelijke wijze, met persoonlijke voorbeelden, illustraties en oefeningen, de bijzondere weg om jezelf en je passie te vinden. Deze weg gaan is belangrijker dan het doel. Herontdek het geheim van wie je ten diepste bent en het geheim van geluk. Het leven vraagt niet om wat je doet, maar om wie je bent!

Ronald de Waal is actief op het gebied van passie en levensmissie. Hij ontworstelde zich aan verwachtingen over homoseksualiteit en religie en schreef daarover de roman 'Ogen open!' Hij verliet een goed betaalde baan als consultant om zijn passie te volgen. Nu laat hij als trainer en mentor mensen stralen vanuit hun hervonden passie.

"Dit boek kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb mijn passie gevonden en weet nu waarom ik daar nog niets mee heb gedaan. Het is nu duidelijk dat een talent niet hetzelfde is als passie. Ik wil meer direct contact met mensen en ga dus stappen zetten om buiten mijn comfortzone te treden." Ria Rutten, fiscaal jurist en redacteur


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ronald de Waal
Uitgever
Ogen Open!
ISBN
9789081855204
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99