Werken met de coördinatieregeling Wro

versnelling en vereenvoudiging ruimtelijke projectrealisatie

Prijs € 49,50

Uitverkocht

R.J.W. Rothengatter, R.W.M. Mathijsen

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Werken met de coördinatieregeling Wro zet uiteen hoe de coördinatieregeling zich verhoudt tot de reguliere besluitvorming en de nieuwe instrumenten van omgevingsvergunning en projectuitvoeringsbesluit (Crisis- en herstelwet). Ook wordt er een overzicht gegeven met do's and dont's die u helpen bij het toepassen van de coördinatieregeling.Door een steeds ruimere keuze aan instrumenten bij besluitvorming over ruimtelijke projecten is overzichtelijke procedure gewenst. De coördinatieregeling Wro is daarop het antwoord. Door deze regeling te gebruiken volgen de overheden nu één eenvoudige procedure voor de voorbereiding bekendmaking vaststelling en beroep van de besluiten voor een ruimtelijk project. Niet alleen de provinciale en gemeentelijk overheden maken tegenwoordig gebruik van de coördinatieregeling. Ook initiatiefnemers projectleiders plannenmakers en stedenbouwkundige en juridische adviseurs willen de regeling gebruiken bij hun werk aan de totstandkoming van ruimtelijke projecten.Deze uitgave is een geheel geactualiseerde versie van de Handreiking Coördinatieregeling Wro die destijds door het ministerie van VROM is uitgegeven.Auteurs: mr. R.J.W. Rothengatter en mr. R.W.M. MathijsenISBN: 9789491073274

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R.J.W. Rothengatter, R.W.M. Mathijsen
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491073274
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Werken met de coördinatieregeling Wro zet uiteen hoe de coördinatieregeling zich verhoudt tot de reguliere besluitvorming en de nieuwe instrumenten van omgevingsvergunning en projectuitvoeringsbesluit (Crisis- en herstelwet). Ook wordt er een overzicht gegeven met do's and dont's die u helpen bij het toepassen van de coördinatieregeling.

Door een steeds ruimere keuze aan instrumenten bij besluitvorming over ruimtelijke projecten is overzichtelijke procedure gewenst. De coördinatieregeling Wro is daarop het antwoord. Door deze regeling te gebruiken volgen de overheden nu één eenvoudige procedure voor de voorbereiding bekendmaking vaststelling en beroep van de besluiten voor een ruimtelijk project. Niet alleen de provinciale en gemeentelijk overheden maken tegenwoordig gebruik van de coördinatieregeling. Ook initiatiefnemers projectleiders plannenmakers en stedenbouwkundige en juridische adviseurs willen de regeling gebruiken bij hun werk aan de totstandkoming van ruimtelijke projecten.

Deze uitgave is een geheel geactualiseerde versie van de Handreiking Coördinatieregeling Wro die destijds door het ministerie van VROM is uitgegeven.

Auteurs: mr. R.J.W. Rothengatter en mr. R.W.M. Mathijsen

ISBN: 9789491073274

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R.J.W. Rothengatter, R.W.M. Mathijsen
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491073274
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99