Vogelkijkgids Nederland

110 vogelgebieden en 357 kijkpunten

Prijs € 19,95

Uitverkocht

B. Everwijn

Hardback | Januari 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Vogelkijkgids Nederland is het schitterende resultaat van een samenwerking tussen KNNV en de ANWB. De gids geeft een compleet beeld van alle mogelijkheden om in Nederland vogels te kijken.De Vogelkijkgids geeft een kleurrijk overzicht van de belangrijkste vogelgebieden en observatiepunten in Nederland. De gids biedt veel informatie over de vogels ter plaatse met korte en heldere omschrijvingen. Bioloog Boris Everzwijn heeft uitgezocht welke zomervogels, doortrekkers, overwinteraars en jaarvogels waar voorkomen. Van de Kanoet in Vlieland tot de klapekster op de Oirschotse Heide ten zuiden van Tilburg.De gids is praktisch van opbouw met overzichtelijke gebiedskaarten. Op de kaarten staan naast parkeerplaatsen, wandel- en fietspaden ook de mooiste observatiepunten aangegeven. Ook de aanwezigheid van vogelhutten, kijkschermen, torens en uitkijkpunten zijn op de kaart weergegeven. Met de verrekijker in de hand door vogelrijk Nederland.Voor wie aan observeren nog niet genoeg heeft bieden de makers van het boek een extra service. Vogelliefhebbers kunnen hun waarnemingen en ervaringen namelijk delen via www.vogelkijkgids.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Everwijn
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018022723
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De Vogelkijkgids Nederland is het schitterende resultaat van een samenwerking tussen KNNV en de ANWB. De gids geeft een compleet beeld van alle mogelijkheden om in Nederland vogels te kijken.

De Vogelkijkgids geeft een kleurrijk overzicht van de belangrijkste vogelgebieden en observatiepunten in Nederland. De gids biedt veel informatie over de vogels ter plaatse met korte en heldere omschrijvingen. Bioloog Boris Everzwijn heeft uitgezocht welke zomervogels, doortrekkers, overwinteraars en jaarvogels waar voorkomen. Van de Kanoet in Vlieland tot de klapekster op de Oirschotse Heide ten zuiden van Tilburg.

De gids is praktisch van opbouw met overzichtelijke gebiedskaarten. Op de kaarten staan naast parkeerplaatsen, wandel- en fietspaden ook de mooiste observatiepunten aangegeven. Ook de aanwezigheid van vogelhutten, kijkschermen, torens en uitkijkpunten zijn op de kaart weergegeven. Met de verrekijker in de hand door vogelrijk Nederland.

Voor wie aan observeren nog niet genoeg heeft bieden de makers van het boek een extra service. Vogelliefhebbers kunnen hun waarnemingen en ervaringen namelijk delen via www.vogelkijkgids.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Everwijn
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018022723
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99