Voeten en huid

dermatologie voor pedicures, podotherapeuten en andere voetspecialisten

Prijs € 53,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Johan Toonstra, Anton C. de Groot

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niemand heeft zoveel kijk op voeten als pedicures en podotherapeuten. Zij houden zich dagelijks bezig met bijvoorbeeld het verwijderen van eelt en likdoorns, het knippen en frezen van nagels en het herstellen van de vorm daarvan en met antidruktechnieken. Zij zijn onmisbaar voor verzorging van de voeten van patiënten met slechte bloedvoorziening en hun belangrijke inbreng kan complicaties daarvan voorkomen. Minder bekend is de rol die de pedicure kan spelen in het voorkomen van, mogelijk ernstige, huidziekten. Het herkennen hiervan is belangrijk voor een snelle doorverwijzing naar de huisarts en om besmetting van de zorgverlener zelf te voorkomen.Deze tweede, deels uitgebreide en aan nieuwe inzichten aangepaste, editie van Voeten en Huid is, net als de eerste editie, bedoeld om de kennis over huidaandoeningen aan voeten te vergroten en het herkennen daarvan te vereenvoudigen en mogelijk te maken. Voeten en Huid, 2e editie is een encyclopedisch handboek, met een overzicht van ongeveer 160 ziektebeelden aan de voet, rijkelijk geïllustreerd met meer dan 400 gedetailleerde afbeeldingen van hoge kwaliteit. Van alle huidafwijkingen worden in het kort het klinisch beeld, de oorzaak, de gevolgen en eventueel de behandeling besproken. Daardoor kan het boek ook dienen als naslagwerk voor hen die meer willen weten over een reeds vastgestelde huidziekte van een cliënt. Dit boek is bij uitstek geschikt voor (aankomende) pedicures, podotherapeuten en andere voetprofessionals.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Toonstra, Anton C. de Groot
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036810463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Niemand heeft zoveel kijk op voeten als pedicures en podotherapeuten. Zij houden zich dagelijks bezig met bijvoorbeeld het verwijderen van eelt en likdoorns, het knippen en frezen van nagels en het herstellen van de vorm daarvan en met antidruktechnieken. Zij zijn onmisbaar voor verzorging van de voeten van patiënten met slechte bloedvoorziening en hun belangrijke inbreng kan complicaties daarvan voorkomen. Minder bekend is de rol die de pedicure kan spelen in het voorkomen van, mogelijk ernstige, huidziekten. Het herkennen hiervan is belangrijk voor een snelle doorverwijzing naar de huisarts en om besmetting van de zorgverlener zelf te voorkomen.

Deze tweede, deels uitgebreide en aan nieuwe inzichten aangepaste, editie van Voeten en Huid is, net als de eerste editie, bedoeld om de kennis over huidaandoeningen aan voeten te vergroten en het herkennen daarvan te vereenvoudigen en mogelijk te maken. Voeten en Huid, 2e editie is een encyclopedisch handboek, met een overzicht van ongeveer 160 ziektebeelden aan de voet, rijkelijk geïllustreerd met meer dan 400 gedetailleerde afbeeldingen van hoge kwaliteit. Van alle huidafwijkingen worden in het kort het klinisch beeld, de oorzaak, de gevolgen en eventueel de behandeling besproken. Daardoor kan het boek ook dienen als naslagwerk voor hen die meer willen weten over een reeds vastgestelde huidziekte van een cliënt.

Dit boek is bij uitstek geschikt voor (aankomende) pedicures, podotherapeuten en andere voetprofessionals.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Toonstra, Anton C. de Groot
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036810463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99