Visual Studio 2010

programming and PC interfacing

Prijs € 36,50

Uitverkocht

John Allwork

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De opzet van dit (Engelstalige) boek is u snel te leren hoe u met de populaire hogere programmeertaal C# een pc programmeert. Het studiemateriaal begint met datasoorten en de programma-opzet en strekt zich uit tot meer geavanceerde concepten zoals objectgeoriënteerd programmeren, threading, internetcommunicatie en databases. Alle gebruikte voorbeeldcodes zijn gratis beschikbaar op de website van Elektor. Deze kunt u in uw eigen programma's gebruiken, waarmee u dan de beschreven concepten in de praktijk kunt uitproberen.Professionele software-tools zijn bij Microsoft -- eveneens gratis – te downloaden. De werkomgeving van Microsoft Visual Studio 2010 wordt uitgebreid behandeld, met inbegrip van besturingselementen en de eigenschappen, methoden en gebeurtenissen ervan. Voor degenen die hardware vanuit een PC willen besturen zijn gedetailleerde beschrijvingen opgenomen met hoofdstukken over PC-interfacing, met beschrijvingen van de bekende seriële en parallelle poorten, analoge interfacing met de geluidskaart en het gebruik van Microsoft DirectX drivers. Interfacing met de alomtegenwoordige USB-poort wordt uitgebreid behandeld, met inbegrip van een gedetailleerd hardware- en software-ontwerp voor een via USB aangesloten PIC-gebaseerde schakeling.Dit boek bevat tal van volledige programmavoorbeelden, zelfstudie-opdrachten en links naar ondersteunende video’s. Ook is voorzien in ondersteuning van universitaire docenten, met begeleidende downloadbare PowerPoint-presentaties voor de meeste hoofdstukken. C# 2010 Programming and PC interfacing ondersteunt C#-ontwikkeling op basis van het nieuwste Microsoft Visual Studio 2010 en het besturingssysteem Microsoft Windows 7.Dit nieuwe boek van Dr. John Allwork is niet alleen een uitbreiding op maar ook een actualisering van het eerder verschenen C# 2008 and .NET Programming for Electronic Engineers. Het bevat zo'n 65 pagina's en drie hoofdstukken extra t.o.v. de vorige uitgave. Hierin gaat de auteur o.a. in op DirectX drivers en de USB poort en geeft hij een gedetailleerd voorbeeld van interfacing naar externe embedded processors.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Allwork
Uitgever
Elektor International Media BV
ISBN
9780905705958
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
305

Beschrijving

De opzet van dit (Engelstalige) boek is u snel te leren hoe u met de populaire hogere programmeertaal C# een pc programmeert. Het studiemateriaal begint met datasoorten en de programma-opzet en strekt zich uit tot meer geavanceerde concepten zoals objectgeoriënteerd programmeren, threading, internetcommunicatie en databases. Alle gebruikte voorbeeldcodes zijn gratis beschikbaar op de website van Elektor. Deze kunt u in uw eigen programma's gebruiken, waarmee u dan de beschreven concepten in de praktijk kunt uitproberen.

Professionele software-tools zijn bij Microsoft -- eveneens gratis – te downloaden. De werkomgeving van Microsoft Visual Studio 2010 wordt uitgebreid behandeld, met inbegrip van besturingselementen en de eigenschappen, methoden en gebeurtenissen ervan.

Voor degenen die hardware vanuit een PC willen besturen zijn gedetailleerde beschrijvingen opgenomen met hoofdstukken over PC-interfacing, met beschrijvingen van de bekende seriële en parallelle poorten, analoge interfacing met de geluidskaart en het gebruik van Microsoft DirectX drivers. Interfacing met de alomtegenwoordige USB-poort wordt uitgebreid behandeld, met inbegrip van een gedetailleerd hardware- en software-ontwerp voor een via USB aangesloten PIC-gebaseerde schakeling.

Dit boek bevat tal van volledige programmavoorbeelden, zelfstudie-opdrachten en links naar ondersteunende video’s. Ook is voorzien in ondersteuning van universitaire docenten, met begeleidende downloadbare PowerPoint-presentaties voor de meeste hoofdstukken.

C# 2010 Programming and PC interfacing ondersteunt C#-ontwikkeling op basis van het nieuwste Microsoft Visual Studio 2010 en het besturingssysteem Microsoft Windows 7.

Dit nieuwe boek van Dr. John Allwork is niet alleen een uitbreiding op maar ook een actualisering van het eerder verschenen C# 2008 and .NET Programming for Electronic Engineers. Het bevat zo'n 65 pagina's en drie hoofdstukken extra t.o.v. de vorige uitgave. Hierin gaat de auteur o.a. in op DirectX drivers en de USB poort en geeft hij een gedetailleerd voorbeeld van interfacing naar externe embedded processors.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Allwork
Uitgever
Elektor International Media BV
ISBN
9780905705958
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
305

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99