Visual Basic 2005 voor studenten

Prijs € 44,50

Uitverkocht

D. Bell, Douglas Bell, M. Parr, Mike Parr

Paperback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DOUGLAS BELL EN MIKE PARRVisual Basic 2005 voor studenten TWEEDE EDITIEAls programmeren nieuw voor je is, dan is dit het aangewezen leerboek. Visual Basic is een elegante en consistente programmeertaal, waardoor deze taal eenvoudig te leren en te gebruiken is. Het boek veronderstelt geen voorkennis op het gebied van programmeren en het is geschreven in een eenvoudige, directe stijl. In aansluiting op de huidige aanpak van het programmeeronderwijs behandelt het boek de objectgeori eerde concepten al in een vroeg stadium. Bovendien wordt het aanleren van een goede programmeerstijl gestimuleerd.De auteurs benaderen het leren van objectgeori eerd programmeren door nieuwe begrippen zorgvuldig een voor een te introduceren in plaats van alles tegelijkertijd.Eenvoudige begrippen komen in het begin van het boek aan de orde en worden in de latere hoofdstukken in een ingewikkelder context behandeld.De verschillende onderwerpen worden besproken aan de hand van een grote vari it aan voorbeelden, zoals informatiesystemen, spelletjes en wetenschappelijke berekeningen.Om de interesse en het plezier in het programmeren te stimuleren wordt vanaf het begin gebruikgemaakt van graphics.In het gehele boek wordt gebruikgemaakt van UML-diagrammen.Het overzicht aan het eind van elk hoofdstuk bevat testvragen, opgaven, ‘programmeerprincipes’ en ‘programmeervalkuilen’.Dit boek is geschikt voor iedereen die zich de beginselen van Visual Basic wil eigen maken.Douglas Bell en Mike Parr zijn als docent verbonden aan de Sheffield Hallam University in Engeland. Zij hebben een aantal programmeerboeken geschreven, waaronder het bekende Java voor studenten. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Kris Hermans, XIOS Hogeschool Limburg.DIT BOEK BEVAT EEN GRATIS CD-ROM MET VB 2005-SOFTWARE

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Bell, Douglas Bell, M. Parr, Mike Parr
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043013031
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
494

Beschrijving

DOUGLAS BELL EN MIKE PARR
Visual Basic 2005 voor studenten TWEEDE EDITIE
Als programmeren nieuw voor je is, dan is dit het aangewezen leerboek. Visual Basic is een elegante en consistente programmeertaal, waardoor deze taal eenvoudig te leren en te gebruiken is. Het boek veronderstelt geen voorkennis op het gebied van programmeren en het is geschreven in een eenvoudige, directe stijl. In aansluiting op de huidige aanpak van het programmeeronderwijs behandelt het boek de objectgeori eerde concepten al in een vroeg stadium. Bovendien wordt het aanleren van een goede programmeerstijl gestimuleerd.
De auteurs benaderen het leren van objectgeori eerd programmeren door nieuwe begrippen zorgvuldig een voor een te introduceren in plaats van alles tegelijkertijd.
Eenvoudige begrippen komen in het begin van het boek aan de orde en worden in de latere hoofdstukken in een ingewikkelder context behandeld.
De verschillende onderwerpen worden besproken aan de hand van een grote vari it aan voorbeelden, zoals informatiesystemen, spelletjes en wetenschappelijke berekeningen.
Om de interesse en het plezier in het programmeren te stimuleren wordt vanaf het begin gebruikgemaakt van graphics.
In het gehele boek wordt gebruikgemaakt van UML-diagrammen.
Het overzicht aan het eind van elk hoofdstuk bevat testvragen, opgaven, ‘programmeerprincipes’ en ‘programmeervalkuilen’.
Dit boek is geschikt voor iedereen die zich de beginselen van Visual Basic wil eigen maken.
Douglas Bell en Mike Parr zijn als docent verbonden aan de Sheffield Hallam University in Engeland. Zij hebben een aantal programmeerboeken geschreven, waaronder het bekende Java voor studenten. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Kris Hermans, XIOS Hogeschool Limburg.
DIT BOEK BEVAT EEN GRATIS CD-ROM MET VB 2005-SOFTWARE

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Bell, Douglas Bell, M. Parr, Mike Parr
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043013031
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
494

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99