Vier en versier kalender 2013

maandplanner met knipvellen voor feestjes

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Diana van Ewijk

Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

maandplanner met knipvellen voor feestjesVier&Versier Kalender 2013: Maak er een feestje van!Hoe zat het ook alweer precies met Sint-Maarten? Waarom vieren we Dierendag? En waarom eten we versierde eieren met Pasen? De Vier&Versier Kalender geeft, per maand, uitleg over de Nederlandse en Belgische feestdagen. Iedere maand heeft bovendien een bijpassende knipvel, waarmee je zelf feestelijke knutsels van papier maakt. Zo vergeet je geen enkele feestdag meer en maak je er bovendien een extra bijzonder moment van. Daarnaast helpt de Vier&Versier Kalender je om grip te houden op het, soms hectische, gezinsleven. Door de heldere vormgeving en de dagelijkse notitieruimte voor ieder gezinslid biedt deze maandplanner veel gemak en overzicht.De voordelen van de Vier&Versier Kalender:*helder overzicht per maandElke dag heeft vijf symbooltjes, één voor ieder gezinslid. Er is notitieruimte voor vijf personen, dit kun je ook gebruiken voor verschillende dagdelen of andere To Do's en reminders.*origineel knutselmateriaal 17 knipvellen met kant-en-klaar knutselmateriaal voor feesten, zoals een aftelkalender voor Pakjesavond, spelletjes voor Valentijnsdag, Koninginnedag en Oudjaarsavond, een bonnenboekje voor de zomervakantie en nog veel meer. Heb je zin en tijd om te knutselen, dan kun je direct met je kind aan de slag.*heel veel leuke weetjesHoe zat het ook alweer met Pinksteren, wanneer is het Luilak en hoe lang duurt het Suikerfeest? De Vier&Versier Kalender geeft kort en helder uitleg over de meest gangbare feestdagen in Nederland en België. Leuk om te weten en fijn om de vragen van je kind te kunnen beantwoorden.*5 extra maandenLooptijd: augustus 2012 t/m december 2013 (een jaar + 5 extra maanden).Publicatieshet Parool (8 september 2011) - Geen feestdag kan je meer ontgaan. Gezinnig heeft ze allemaal op de Vier & Versier kalender gezet, een enorme maandplanner waarop iedereen uit het gezin zijn afspraken kan zetten.Groter Groeien (18 jan 2012) - Kalenders saai? Deze maandplanner niet! Hij geeft je inspiratie én staat bomvol leuke weetjes. Je krijgt ook nog bij elke maand een knipvel met knutselmateriaal.De makersDe Vier&Versier Kalender wordt uitgegeven door Gezinnig. Producent en webshop van slimme dingen voor drukke gezinnen. Het ontwerp is van Diana van Ewijk en Caroline Ellerbeck van Homemade Happiness, een bedrijf dat ouders inspireert op het gebied van kinderfeestjes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diana van Ewijk
Uitgever
Gezinnig
ISBN
9789081477987
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70

Beschrijving

maandplanner met knipvellen voor feestjes
Vier&Versier Kalender 2013: Maak er een feestje van!

Hoe zat het ook alweer precies met Sint-Maarten? Waarom vieren we Dierendag? En waarom eten we versierde eieren met Pasen? De Vier&Versier Kalender geeft, per maand, uitleg over de Nederlandse en Belgische feestdagen. Iedere maand heeft bovendien een bijpassende knipvel, waarmee je zelf feestelijke knutsels van papier maakt. Zo vergeet je geen enkele feestdag meer en maak je er bovendien een extra bijzonder moment van. Daarnaast helpt de Vier&Versier Kalender je om grip te houden op het, soms hectische, gezinsleven. Door de heldere vormgeving en de dagelijkse notitieruimte voor ieder gezinslid biedt deze maandplanner veel gemak en overzicht.

De voordelen van de Vier&Versier Kalender:
*helder overzicht per maand
Elke dag heeft vijf symbooltjes, één voor ieder gezinslid. Er is notitieruimte voor vijf personen, dit kun je ook gebruiken voor verschillende dagdelen of andere To Do's en reminders.
*origineel knutselmateriaal
17 knipvellen met kant-en-klaar knutselmateriaal voor feesten, zoals een aftelkalender voor Pakjesavond, spelletjes voor Valentijnsdag, Koninginnedag en Oudjaarsavond, een bonnenboekje voor de zomervakantie en nog veel meer. Heb je zin en tijd om te knutselen, dan kun je direct met je kind aan de slag.
*heel veel leuke weetjes
Hoe zat het ook alweer met Pinksteren, wanneer is het Luilak en hoe lang duurt het Suikerfeest? De Vier&Versier Kalender geeft kort en helder uitleg over de meest gangbare feestdagen in Nederland en België. Leuk om te weten en fijn om de vragen van je kind te kunnen beantwoorden.
*5 extra maanden
Looptijd: augustus 2012 t/m december 2013 (een jaar + 5 extra maanden).



Publicaties
het Parool (8 september 2011) - Geen feestdag kan je meer ontgaan. Gezinnig heeft ze allemaal op de Vier & Versier kalender gezet, een enorme maandplanner waarop iedereen uit het gezin zijn afspraken kan zetten.
Groter Groeien (18 jan 2012) - Kalenders saai? Deze maandplanner niet! Hij geeft je inspiratie én staat bomvol leuke weetjes. Je krijgt ook nog bij elke maand een knipvel met knutselmateriaal.

De makers
De Vier&Versier Kalender wordt uitgegeven door Gezinnig. Producent en webshop van slimme dingen voor drukke gezinnen. Het ontwerp is van Diana van Ewijk en Caroline Ellerbeck van Homemade Happiness, een bedrijf dat ouders inspireert op het gebied van kinderfeestjes.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diana van Ewijk
Uitgever
Gezinnig
ISBN
9789081477987
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 22,95
  • 21,99
  • 22,00
  • 22,99
  • 18,99
  • 17,50
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99