Verwezenlijk je levensopdracht

op weg naar een bloeiende Aarde

Prijs € 19,95

Uitverkocht

B. van Woelderen

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

“Mijn hele leven heb ik een diepe pijn gevoeld wanneer ik zag hoe wij bezig zijn de natuur om ons heen te verwoesten. Eigenlijk was ik ontzet. Hoe kunnen wij mensen zo omgaan met de natuur? Hoe is het mogelijk dat het wonder van de natuur niet gezien wordt? Mensen hebben mij altijd gebiologeerd. Wie zijn wij? Wat doen we hier op Aarde? Wat drijft mensen en wat drijft mij? Waarom gedragen wij ons zoáls wij ons gedragen? Deze kernvragen zijn vanaf mijn zesentwintigste de leidraad geweest voor een bewuste zoektocht in mijzelf, een ontwikkelingsweg die nu al bijna dertig jaar duurt. In 2005 hebben mijn vrouw Martien en ik een gave ontvangen die ons op een eenvoudige wijze kan helpen om de onbalans in onszelf zo snel mogelijk op te lossen, waardoor mensen weer diegene worden die zij van oorsprong zijn. Dát is waar mijn boek over gaat, dát is wat ik zo graag met u wil delen, opdat wij allen uiteindelijk weer mogen zijn wie wij werkelijk zijn: échte mensen in een levende verbinding tussen Hemel en Aarde. Iedereen die zichzelf heelt, heelt veel meer dan alleen zichzelf.” Dat schrijft Bas van Woelderen in het voorwoord bij dit boek. Hij is van mening dat de buitenwereld een afspiegeling is van onszelf en dat we door onszelf te veranderen, ook de omgeving veranderen. In dit boek beschrijft hij, hoe we deze weg kunnen gaan. Hij doet dat op warme, uiterst heldere wijze. Eerlijk, openhartig en kwetsbaar beschrijft hij ook zijn eigen weg, zijn onverwerkte gebeurtenissen en de pijnlijke wijze waarop hij die opnieuw moest beleven om ze te kunnen verwerken. Een prachtig, krachtig en uitermate troostrijk boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. van Woelderen
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089540522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
302

Beschrijving

“Mijn hele leven heb ik een diepe pijn gevoeld wanneer ik zag hoe wij bezig zijn de natuur om ons heen te verwoesten. Eigenlijk was ik ontzet. Hoe kunnen wij mensen zo omgaan met de natuur? Hoe is het mogelijk dat het wonder van de natuur niet gezien wordt? Mensen hebben mij altijd gebiologeerd. Wie zijn wij? Wat doen we hier op Aarde? Wat drijft mensen en wat drijft mij? Waarom gedragen wij ons zoáls wij ons gedragen?
Deze kernvragen zijn vanaf mijn zesentwintigste de leidraad geweest voor een bewuste zoektocht in mijzelf, een ontwikkelingsweg die nu al bijna dertig jaar duurt.
In 2005 hebben mijn vrouw Martien en ik een gave ontvangen die ons op een eenvoudige wijze kan helpen om de onbalans in onszelf zo snel mogelijk op te lossen, waardoor mensen weer diegene worden die zij van oorsprong zijn.
Dát is waar mijn boek over gaat, dát is wat ik zo graag met u wil delen, opdat wij allen uiteindelijk weer mogen zijn wie wij werkelijk zijn: échte mensen in een levende verbinding tussen Hemel en Aarde.
Iedereen die zichzelf heelt, heelt veel meer dan alleen zichzelf.”

Dat schrijft Bas van Woelderen in het voorwoord bij dit boek. Hij is van mening dat de buitenwereld een afspiegeling is van onszelf en dat we door onszelf te veranderen, ook de omgeving veranderen. In dit boek beschrijft hij, hoe we deze weg kunnen gaan. Hij doet dat op warme, uiterst heldere wijze. Eerlijk, openhartig en kwetsbaar beschrijft hij ook zijn eigen weg, zijn onverwerkte gebeurtenissen en de pijnlijke wijze waarop hij die opnieuw moest beleven om ze te kunnen verwerken. Een prachtig, krachtig en uitermate troostrijk boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. van Woelderen
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089540522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
302

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99