VERSTRIKT IN HET DOOLHOF VAN MIJN NARCIST

Mijn leven met een vrouwelijke verborgen narcist

Prijs € 20,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Aston M.

Hardback | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ruim vijfentwintig jaar was ik de onwetende prooi van een verborgen narciste die mijn gezin en mij terroriseerde, stalkte en uiteindelijk verscheurde. Het dieptepunt? Een kerkelijke ontbinding van ons huwelijk. Mijn Narcist nam achter de schermen de leiding over onze bedrijven, besloot hiermee te stoppen en wiste elk opgebouwd voordeel uit. Gedwongen in haar schaduw schreef ik een autobiografie, een kroniek die zij stiekem vulde met leugens en vlak voor publicatie vakkundig verdraaide. Dit verdraaide boekwerk blijft me tot op de dag van vandaag achtervolgen. De tekenen van narcisme herkende ik niet en ik realiseerde me niet in welke gevarenzone ik me bevond. Mijn ondergang had nabij kunnen zijn. In dit boek onthul ik mijn innerlijke strijd, hoe ik onbedoeld in haar web verstrikt raakte en ironisch genoeg zelf als de toxische narcist werd afgeschilderd. Haar manipulaties tijdens de echtscheidingsprocedures, haar onophoudelijke leugens, haar voortdurende spiegelingen en haar vastberadenheid om de verkoop van ons gezamenlijke huis in Spanje te dwarsbomen geven een inkijkje in deze emotionele rollercoaster. Dit boek is de neerslag van mijn worsteling met manipulatie, misleiding en mijn niet-aflatende zoektocht naar waarheid en bevrijding.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aston M.
Uitgever
Mijn narcist
ISBN
9789083379715
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154

Beschrijving

Ruim vijfentwintig jaar was ik de onwetende prooi van een verborgen narciste die mijn gezin en mij terroriseerde, stalkte en uiteindelijk verscheurde. Het dieptepunt? Een kerkelijke ontbinding van ons huwelijk.

Mijn Narcist nam achter de schermen de leiding over onze bedrijven, besloot hiermee te stoppen en wiste elk opgebouwd voordeel uit. Gedwongen in haar schaduw schreef ik een autobiografie, een kroniek die zij stiekem vulde met leugens en vlak voor publicatie vakkundig verdraaide. Dit verdraaide boekwerk blijft me tot op de dag van vandaag achtervolgen.
De tekenen van narcisme herkende ik niet en ik realiseerde me niet in welke gevarenzone ik me bevond. Mijn ondergang had nabij kunnen zijn. In dit boek onthul ik mijn innerlijke strijd, hoe ik onbedoeld in haar web verstrikt raakte en ironisch genoeg zelf als de toxische narcist werd afgeschilderd.
Haar manipulaties tijdens de echtscheidingsprocedures, haar onophoudelijke leugens, haar voortdurende spiegelingen en haar vastberadenheid om de verkoop van ons gezamenlijke huis in Spanje te dwarsbomen geven een inkijkje in deze emotionele rollercoaster.
Dit boek is de neerslag van mijn worsteling met manipulatie, misleiding en mijn niet-aflatende zoektocht naar waarheid en bevrijding.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aston M.
Uitgever
Mijn narcist
ISBN
9789083379715
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99