Verlichting in business

het pad naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kees Klomp

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wakker geschud door de crisis zoeken ondernemingen naar een nieuw evenwicht tussen menselijke en economische waarden. In dit boek biedt de bekende marketingstrateeg Kees Klomp inspiratie met acht boeddhistische inzichten, die tegelijkertijd acht belangrijke commerciële trends vormen:Small * Klein is het nieuwe grootSpirit * De opkomst van de nieuwe spirituelenSustainability * De roep om duurzaamheid Serve * De nieuwe betekeniseconomieSincere * De revolutie van eerlijkheid en authenticiteitSoft * De kracht van kwetsbaarheidSlow * Langzaam is het nieuwe snelSafe * De winst van commercieel idealismeKees Klomp en Cor Hospes, de schrijver van dit boek, wandelden met acht personen uit de wereld van management en marketing door het Drentse oerlandschap. Met prominente denkers als consultant Albert Boswijk, maatschappelijk ondernemer Michiel Pot en marketingfilosoof Goos Geursen effenen ze het pad naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed.‘De auteurs laten ondernemingen van binnenuit ontwaken. Door alle praktische tips en aanbevelingen kunnen bedrijven niet alleen versterkt uit de crisis komen, maar ook inspelen op maatschappelijke trends zoals duurzaamheid, dienstbaarheid, vriendelijkheid en authenticiteit. De auteurs zijn er in geslaagd mij als lezer te overtuigen: ik ben het met ze eens.’Willem Vermeend, hoogleraar economie en voormalig ministerMarketing- en managementcoach Kees Klomp werkte als trendwatcher en strategy director bij de grootste reclamebureaus van ons land, en was oprichter van het eerste merkactivatie adviesbureau van Nederland. Sinds 2006 is Klomp eigenaar van Karmanomics, een bureau dat op Boeddhistische beginselen merken adviseert op het gebied van marketing en management. Auteur, journalist en copywriter Cor Hospes is gespecialiseerd in marketing. In 2007 verscheen zijn succesvolle boek ‘Guerrillamarketing, nieuwe sluiproutes naar het hart van je klant’. Twee jaar later volgde ‘Alle 13 Goed! De beste online marketingtools’. Hospes geeft als eigenaar van communicatiecollectief Tsjee lezingen en workshops en adviseert ondernemingen over guerrillamarketing.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees Klomp
Uitgever
Haystack, Uitgeverij
ISBN
9789077881828
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Wakker geschud door de crisis zoeken ondernemingen naar een nieuw evenwicht tussen menselijke en economische waarden. In dit boek biedt de bekende marketingstrateeg Kees Klomp inspiratie met acht boeddhistische inzichten, die tegelijkertijd acht belangrijke commerciële trends vormen:

Small * Klein is het nieuwe groot
Spirit * De opkomst van de nieuwe spirituelen
Sustainability * De roep om duurzaamheid
Serve * De nieuwe betekeniseconomie
Sincere * De revolutie van eerlijkheid en authenticiteit
Soft * De kracht van kwetsbaarheid
Slow * Langzaam is het nieuwe snel
Safe * De winst van commercieel idealisme

Kees Klomp en Cor Hospes, de schrijver van dit boek, wandelden met acht personen uit de wereld van management en marketing door het Drentse oerlandschap. Met prominente denkers als consultant Albert Boswijk, maatschappelijk ondernemer Michiel Pot en marketingfilosoof Goos Geursen effenen ze het pad naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed.

‘De auteurs laten ondernemingen van binnenuit ontwaken. Door alle praktische tips en aanbevelingen kunnen bedrijven niet alleen versterkt uit de crisis komen, maar ook inspelen op maatschappelijke trends zoals duurzaamheid, dienstbaarheid, vriendelijkheid en authenticiteit. De auteurs zijn er in geslaagd mij als lezer te overtuigen: ik ben het met ze eens.’
Willem Vermeend, hoogleraar economie en voormalig minister

Marketing- en managementcoach Kees Klomp werkte als trendwatcher en strategy director bij de grootste reclamebureaus van ons land, en was oprichter van het eerste merkactivatie adviesbureau van Nederland. Sinds 2006 is Klomp eigenaar van Karmanomics, een bureau dat op Boeddhistische beginselen merken adviseert op het gebied van marketing en management.

Auteur, journalist en copywriter Cor Hospes is gespecialiseerd in marketing.
In 2007 verscheen zijn succesvolle boek ‘Guerrillamarketing, nieuwe sluiproutes naar het hart van je klant’. Twee jaar later volgde ‘Alle 13 Goed! De beste online marketingtools’. Hospes geeft als eigenaar van communicatiecollectief Tsjee lezingen en workshops en adviseert ondernemingen over guerrillamarketing.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees Klomp
Uitgever
Haystack, Uitgeverij
ISBN
9789077881828
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99