Verkeerd verbonden

vanuit zelfverbinding intens contact

Prijs € 14,95

Uitverkocht

L. Slager

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De wereld om ons heen is danig in beweging. Een gevolg van onze materiële en rationele samenleving is de verbreking van onze verbondenheid met onze ware kern, met ons levensdoel en met het grote geheel waarvan we onlosmakelijk deel uitmaken. Die verbreking voelen we als een gemis, want we zijn allemaal op zoek naar meer innerlijke rust, vrede en vervulling. De intentie van dit boek is voorbij te gaan aan het ego en verbinding te vinden met je Hogere Zelf en van daaruit met het Grote Geheel, het Al. Je kunt dat praktische spiritualiteit noemen; verbondenheid met hemel en aarde, met twee voeten óp de aarde; niet erin vast, maar ook niet erboven zwevend. In dertien hoofdstukken word je meegenomen op een reis die je in staat stelt om opnieuw tot verbinding te komen. Het aantal van dertien hoofdstukken is niet toevallig ontstaan; zij vertegenwoordigen de dertien tonen van de Maya's, een volk dat was Verbonden: onderling verbonden, verbonden met Tijd en Ruimte en verbonden met Aarde en Kosmos. Een volk dat in contact was met het Weten, datgene wat wij nogal eens kwijt zijn en waarmee wij geen verbinding meer hebben. In de wereld van morgen hebben we de keuze om door te gaan op dezelfde weg of om zelf verantwoordelijkheid te nemen, niet alleen voor je Zelf en ons Zelf, maar ook voor Het Zelf, het Grote Geheel. Wat kies jij?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Slager
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992034
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

De wereld om ons heen is danig in beweging. Een gevolg van onze materiële en rationele samenleving is de verbreking van onze verbondenheid met onze ware kern, met ons levensdoel en met het grote geheel waarvan we onlosmakelijk deel uitmaken. Die verbreking voelen we als een gemis, want we zijn allemaal op zoek naar meer innerlijke rust, vrede en vervulling. De intentie van dit boek is voorbij te gaan aan het ego en verbinding te vinden met je Hogere Zelf en van daaruit met het Grote Geheel, het Al. Je kunt dat praktische spiritualiteit noemen; verbondenheid met hemel en aarde, met twee voeten óp de aarde; niet erin vast, maar ook niet erboven zwevend.

In dertien hoofdstukken word je meegenomen op een reis die je in staat stelt om opnieuw tot verbinding te komen. Het aantal van dertien hoofdstukken is niet toevallig ontstaan; zij vertegenwoordigen de dertien tonen van de Maya's, een volk dat was Verbonden: onderling verbonden, verbonden met Tijd en Ruimte en verbonden met Aarde en Kosmos. Een volk dat in contact was met het Weten, datgene wat wij nogal eens kwijt zijn en waarmee wij geen verbinding meer hebben. In de wereld van morgen hebben we de keuze om door te gaan op dezelfde weg of om zelf verantwoordelijkheid te nemen, niet alleen voor je Zelf en ons Zelf, maar ook voor Het Zelf, het Grote Geheel. Wat kies jij?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Slager
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992034
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99