Verdienen met online programma’s

5 stappen naar meer klanten & meer omzet

Prijs € 20,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Katinka Michiels

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VERDIENEN MET ONLINE PROGRAMMA'S5 stappen naar meer klanten & meer omzetBeeld je eens in hoe het voor jou voelt om € 100.000 omzet te verdienen op jaarbasis, werkend op het strand onder een parasolletje met je laptop...Het kan voor alle trainers, coaches, therapeuten, fotografen, weddingplanners, imagoconsulenten, bloggers en iedereen die kennis bezit die je kan delen met anderen.De énige manier om zowel meer vrije tijd als meer inkomen te hebben (en dus niet harder te gaan werken) is werken met online programma's. Deel je kennis met de wereld!Ontdek in dit boek:*Hoe je begint aan een online programma's waarvan iedereen zegt: Jaaaaa, dit wil ik! *Hoe je jouw superklanten vindt. *Hoe je het 'ben ik wel goed genoeg'-syndroom verbrijzelt door jouw unieke stijl en kracht te ontdekken.*Het geheim achter waanzinnig winstgevende online programma's."In dit boek deelt Katinka haar geheime formule om een inkomen van € 100.000 of meer binnen te halen via internet. Een absolute must-read voor iedere ondernemer die passief inkomen wil verdienen!" Noortje Janmaat - Verdienen met videoOVER DE AUTEUR:Katinka Michiels is Online Business Mentor. Zij leert ondernemers hoe ze hun kennis kunnen verpakken in winstgevende online programma's zodat ze meer klanten en meer omzet krijgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katinka Michiels
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383747
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

VERDIENEN MET ONLINE PROGRAMMA'S
5 stappen naar meer klanten & meer omzet


Beeld je eens in hoe het voor jou voelt om € 100.000 omzet te verdienen op jaarbasis, werkend op het strand onder een parasolletje met je laptop...

Het kan voor alle trainers, coaches, therapeuten, fotografen, weddingplanners, imagoconsulenten, bloggers en iedereen die kennis bezit die je kan delen met anderen.

De énige manier om zowel meer vrije tijd als meer inkomen te hebben (en dus niet harder te gaan werken) is werken met online programma's. Deel je kennis met de wereld!

Ontdek in dit boek:
*Hoe je begint aan een online programma's waarvan iedereen zegt: Jaaaaa, dit wil ik!
*Hoe je jouw superklanten vindt.
*Hoe je het 'ben ik wel goed genoeg'-syndroom verbrijzelt door jouw unieke stijl en kracht te ontdekken.
*Het geheim achter waanzinnig winstgevende online programma's.


"In dit boek deelt Katinka haar geheime formule om een inkomen van € 100.000 of meer binnen te halen via internet. Een absolute must-read voor iedere ondernemer die passief inkomen wil verdienen!"
Noortje Janmaat - Verdienen met video


OVER DE AUTEUR:
Katinka Michiels is Online Business Mentor. Zij leert ondernemers hoe ze hun kennis kunnen verpakken in winstgevende online programma's zodat ze meer klanten en meer omzet krijgen.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katinka Michiels
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383747
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99