Veldgids Roofvogels

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Benny Gensbol

Hardback | November 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Natuurgids roofvogels van Europa herkennen & determinerenDeze vogelgids helpt u alle 49 roofvogels van Europa inclusief enkele soorten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten makkelijk te herkennen. Met talrijke foto's, verspreidingskaarten en honderden vliegbeelden in kleur. Een determinatietabel inclusief afbeeldingen van alle verenkleedvariaties zorgt voor betrouwbare herkenning. Een compleet naslagwerk voor vogelaars.Roofvogels zijn indrukwekkende vogels, vooral wanneer je ze van heel dichtbij, in volle actie of in grote aantallen te zien krijgt. Voor de meeste vogelaars vormt de massale najaarstrek een spektakel dat ze ooit moeten hebben meegemaakt. Maar ook individuele roofvogels doen elke vogelaar naar zijn verrekijker grijpen om te zien welke soort het is. Veldgids roofvogels is een compleet naslagwerk:- met talrijke foto's, verspreidingskaarten en honderden vliegbeelden in kleur- inleidende informatie over voedsel, jachttechnieken, vogeltrek, broedbiologie, biotoopveranderingen en bedreigingen- soortbeschrijvingen met details over verspreiding, gedrag en voedselkeuze- determinatietabel inclusief afbeeldingen van alle verenkleedvariaties Een waardvolle gids voor het herkennen van roofvogels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benny Gensbol
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050111966
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2005
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
401

Beschrijving

Natuurgids roofvogels van Europa herkennen & determineren

Deze vogelgids helpt u alle 49 roofvogels van Europa inclusief enkele soorten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten makkelijk te herkennen. Met talrijke foto's, verspreidingskaarten en honderden vliegbeelden in kleur. Een determinatietabel inclusief afbeeldingen van alle verenkleedvariaties zorgt voor betrouwbare herkenning. Een compleet naslagwerk voor vogelaars.

Roofvogels zijn indrukwekkende vogels, vooral wanneer je ze van heel dichtbij, in volle actie of in grote aantallen te zien krijgt. Voor de meeste vogelaars vormt de massale najaarstrek een spektakel dat ze ooit moeten hebben meegemaakt. Maar ook individuele roofvogels doen elke vogelaar naar zijn verrekijker grijpen om te zien welke soort het is.

Veldgids roofvogels is een compleet naslagwerk:

- met talrijke foto's, verspreidingskaarten en honderden vliegbeelden in kleur
- inleidende informatie over voedsel, jachttechnieken, vogeltrek, broedbiologie, biotoopveranderingen en bedreigingen
- soortbeschrijvingen met details over verspreiding, gedrag en voedselkeuze
- determinatietabel inclusief afbeeldingen van alle verenkleedvariaties

Een waardvolle gids voor het herkennen van roofvogels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benny Gensbol
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050111966
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2005
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
401

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99