Vastgoed exploitatiewijzer 2013

uw gids voor taxaties en exploitatie

Prijs € 169,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vastgoed Exploitatiewijzer 2013 bevat, zoals u gewend bent, alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Negen categorieën gebouwen met in totaal ruim 110 gebouwtypen zijn voorzien van een kleurenfoto, een beknopte omschrijving en alle relevante gegevens. Echter in de vernieuwde editie zijn enkele belangrijke voordelen voor u gerealiseerd: Completer dan ooit en foutloos. De begrotingen zijn stuk voor stuk tegen het licht gehouden, eventuele fouten zijn eruit gehaald en de gegevens zijn gecompleteerd. Alle kosten staan overzichtelijk bij elkaar Herbouwkosten staan niet meer in een apart hoofdstuk, maar zijn samen met de onderhoudskosten per gebouw gegroepeerd. U ziet daardoor in één oogopslag alle kosten. Bedragen zijn onderling op te tellen en te vergelijken. Elk gebouw is nu voorzien van complete elementbegrotingen voor herbouwkosten, preventief en correctief onderhoud, en tussentijdse vervangingen.Een nieuwe betrouwbare informatiebron. Cijfers moeten correct zijn en kunnen niet alleen zijn gebaseerd op indexeringen. Daarom maken we nu gebruik van de uitgebreide informatiebron Kosteninformatie van Cobouw. Zo heeft u gegarandeerd de meest actuele marktconforme data. De vernieuwde Vastgoed Exploitatiewijzer is vanaf nu ook leverancier van het TMI.Ook de online rekentool, die bij dit boekje hoort, is vernieuwd. Van ieder gebouw zijn nu talloze parameters in te stellen zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook bijvoorbeeld de open/dicht verhoudingen van de gevel. Elke elementbegroting is aan te passen aan de uitvoeringsvariant van het gebouw. Kostengegevens worden permanent bijgehouden en geactualiseerd. Bovendien worden er constant nieuwe element- en gebouwvarianten aangeboden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
BIM Media BV
ISBN
9789012585514
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Vastgoed Exploitatiewijzer 2013 bevat, zoals u gewend bent, alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Negen categorieën gebouwen met in totaal ruim 110 gebouwtypen zijn voorzien van een kleurenfoto, een beknopte omschrijving en alle relevante gegevens.
Echter in de vernieuwde editie zijn enkele belangrijke voordelen voor u gerealiseerd: Completer dan ooit en foutloos. De begrotingen zijn stuk voor stuk tegen het licht gehouden, eventuele fouten zijn eruit gehaald en de gegevens zijn gecompleteerd. Alle kosten staan overzichtelijk bij elkaar Herbouwkosten staan niet meer in een apart hoofdstuk, maar zijn samen met de onderhoudskosten per gebouw gegroepeerd. U ziet daardoor in één oogopslag alle kosten. Bedragen zijn onderling op te tellen en te vergelijken. Elk gebouw is nu voorzien van complete elementbegrotingen voor herbouwkosten, preventief en correctief onderhoud, en tussentijdse vervangingen.

Een nieuwe betrouwbare informatiebron.
Cijfers moeten correct zijn en kunnen niet alleen zijn gebaseerd op indexeringen. Daarom maken we nu gebruik van de uitgebreide informatiebron Kosteninformatie van Cobouw. Zo heeft u gegarandeerd de meest actuele marktconforme data. De vernieuwde Vastgoed Exploitatiewijzer is vanaf nu ook leverancier van het TMI.
Ook de online rekentool, die bij dit boekje hoort, is vernieuwd. Van ieder gebouw zijn nu talloze parameters in te stellen zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook bijvoorbeeld de open/dicht verhoudingen van de gevel.
Elke elementbegroting is aan te passen aan de uitvoeringsvariant van het gebouw. Kostengegevens worden permanent bijgehouden en geactualiseerd. Bovendien worden er constant nieuwe element- en gebouwvarianten aangeboden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
BIM Media BV
ISBN
9789012585514
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99