Van harte beterschap....

Prijs € 12,81

Uitverkocht

Diana Van Son

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zal de betreffende arts ooit haar verhaal onder ogen krijgen? Pas dan zal hij beseffen wat hij haar heeft aangedaan. Pas dan zal hij beseffen hoe hij haar leven en dat van haar gezin negatief heeft beïnvloed...Het is een feit dat zij door zijn onkunde voor altijd verminkt zal blijven. Hij heeft haar leven voorgoed geruïneerd.Dit boek vertelt het verhaal over een ontzettend nare periode van een jonge vrouw. Een periode vol onbegrip en onmacht over haar ziektebeeld. Het verhaal gaat over hoe ze niet serieus werd genomen door haar huisarts en dat er aan haar gevoel werd getwijfeld.Het gevoel dat er iets heel erg fout was met haar been. De verschrikkelijke pijnen en alle narigheid die zij meemaakte in het ziekenhuis. Alle vervelende dingen, die niet alleen haar, maar ook haar gezin zijn overkomen.Maar ook over alle liefde van familie en vrienden die ze heeft gekregen om er boven op te komen. De kracht die ze had om door te vechten om beter te worden. Haar vastberadenheid en dat ze in het gelijk werd gesteld, maakten haar sterk om door te gaan.Het boek heeft bloed, zweet en tranen gekost. Samen met haar goede vriendin Anouska Brok heeft de auteur dit boek geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diana Van Son
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461931887
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
41

Beschrijving

Zal de betreffende arts ooit haar verhaal onder ogen krijgen? Pas dan zal hij beseffen wat hij haar heeft aangedaan. Pas dan zal hij beseffen hoe hij haar leven en dat van haar gezin negatief heeft beïnvloed...

Het is een feit dat zij door zijn onkunde voor altijd verminkt zal blijven. Hij heeft haar leven voorgoed geruïneerd.

Dit boek vertelt het verhaal over een ontzettend nare periode van een jonge vrouw. Een periode vol onbegrip en onmacht over haar ziektebeeld. Het verhaal gaat over hoe ze niet serieus werd genomen door haar huisarts en dat er aan haar gevoel werd getwijfeld.

Het gevoel dat er iets heel erg fout was met haar been. De verschrikkelijke pijnen en alle narigheid die zij meemaakte in het ziekenhuis. Alle vervelende dingen, die niet alleen haar, maar ook haar gezin zijn overkomen.

Maar ook over alle liefde van familie en vrienden die ze heeft gekregen om er boven op te komen. De kracht die ze had om door te vechten om beter te worden. Haar vastberadenheid en dat ze in het gelijk werd gesteld, maakten haar sterk om door te gaan.

Het boek heeft bloed, zweet en tranen gekost. Samen met haar goede vriendin Anouska Brok heeft de auteur dit boek geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diana Van Son
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461931887
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
41

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99