Vakantie en verlof

De overeenkomsten tot het verrichten van arbeid; vakantie en verlof

Prijs € 36,50

Uitverkocht

J. van Drongelen, W.J.P.M. Fase

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is het eerste deel van een drieluik, waarin alle facetten van de individuele arbeidsverhouding worden behandeld. In 'Individueel Arbeidsrecht Deel 1' komen overeenkomsten tot het verrichten van arbeid en vakantie en verlof aan de orde. Veel aandacht is geschonken aan parlementaire stukken, literatuur en rechtspraak, zodat deze uitgave naast een leerboek ook een zeer nuttig naslagwerk is voor de praktijk. Individueel Arbeidsrecht Deel 1 is hiermee een van de meest uitgebreide uitgaven op dit gebied in de Nederlandse rechtsliteratuur. Om de toegankelijkheid van de uitgave te vergroten is een fijnmazige hoofdstukindeling gehanteerd, zodat een bepaald onderwerp snel is terug te vinden. Voor zover dit nuttig is, wordt bij de onderwerpsgewijze behandeling verwezen naar andere onderdelen van het boek. Bij bepaalde onderwerpen, die minder toegankelijk zijn, zijn bijbehorende verduidelijkende schema's opgenomen.Na het verschijnen van de vijfde druk in 2013 zijn in de wet- en regelgeving wijzigingen aangebracht. Verwerkt zijn de wijzigingen die in de Wet arbeid vreemdelingen zijn aangebracht, en de wijzigingen die voortvloeien uit de Wet werk en zekerheid, de Wet aanpak schijnconstructies voor het deel dat op 1 juli 2015 in werking is getreden, en de Wet modernisering regelingen voor verlof en arbeidstijden. Bij deze nieuwe druk is uit de rechtspraak wederom een selectie gemaakt en deze is verwerkt in de tekst. Ook is de literatuur geactualiseerd.Over de auteur(s)Mr. dr. J. van Drongelen: universitair hoofddocent Vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit van Tilburg en als adviseur verbonden aan De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. van Drongelen, W.J.P.M. Fase
Uitgever
Uitgeverij Paris B.V.
ISBN
9789462510791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Dit boek is het eerste deel van een drieluik, waarin alle facetten van de individuele arbeidsverhouding worden behandeld. In 'Individueel Arbeidsrecht Deel 1' komen overeenkomsten tot het verrichten van arbeid en vakantie en verlof aan de orde. Veel aandacht is geschonken aan parlementaire stukken, literatuur en rechtspraak, zodat deze uitgave naast een leerboek ook een zeer nuttig naslagwerk is voor de praktijk. Individueel Arbeidsrecht Deel 1 is hiermee een van de meest uitgebreide uitgaven op dit gebied in de Nederlandse rechtsliteratuur.

Om de toegankelijkheid van de uitgave te vergroten is een fijnmazige hoofdstukindeling gehanteerd, zodat een bepaald onderwerp snel is terug te vinden. Voor zover dit nuttig is, wordt bij de onderwerpsgewijze behandeling verwezen naar andere onderdelen van het boek. Bij bepaalde onderwerpen, die minder toegankelijk zijn, zijn bijbehorende verduidelijkende schema's opgenomen.

Na het verschijnen van de vijfde druk in 2013 zijn in de wet- en regelgeving wijzigingen aangebracht. Verwerkt zijn de wijzigingen die in de Wet arbeid vreemdelingen zijn aangebracht, en de wijzigingen die voortvloeien uit de Wet werk en zekerheid, de Wet aanpak schijnconstructies voor het deel dat op 1 juli 2015 in werking is getreden, en de Wet modernisering regelingen voor verlof en arbeidstijden. Bij deze nieuwe druk is uit de rechtspraak wederom een selectie gemaakt en deze is verwerkt in de tekst. Ook is de literatuur geactualiseerd.
Over de auteur(s)

Mr. dr. J. van Drongelen: universitair hoofddocent Vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit van Tilburg en als adviseur verbonden aan De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. van Drongelen, W.J.P.M. Fase
Uitgever
Uitgeverij Paris B.V.
ISBN
9789462510791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99