Uw belangrijke gegevens en nalatenschap overzichtelijk bij elkaar

verzamel uw persoonlijke informatie zodat uzelf en uw familie er niet naar hoeft te zoeken

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Studio Visual Steps

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het voorbereiden van zaken voor wanneer u bent overleden is iets wat niemand graag doet. Het kan voor nabestaanden echter wel prettig zijn als er bepaalde zaken duidelijk zijn vlak na het overlijden.Zo hoeven zij niet direct in allerlei kasten op zoek te gaan naar de administratie. Het is immers al een moeilijke periode waarin vaak veel op de familie af komt en soms moeilijke beslissingen moeten worden genomen.Dit boek kan nabestaanden helpen en een duidelijk overzicht geven. De gebruiker noteert hierin alle belangrijke informatie over zichzelf en over zaken die de nabestaanden na zijn of haar overlijden mogelijk moeten regelen. Ook voor deexecuteur, gevolmachtigde of notaris kan dit van waarde zijn.Voorbeelden van gegevens zijn bibliografische gegevens, vrienden, familie en andere belangrijke personen, informatie over verzekeringen, de woning, voertuigen en abonnementen enzovoorts. Maar net zo belangrijk is tegenwoordig een lijst met (versleutelde) internetaccounts en wachtwoorden.Dit boek met boorgaten kan bijvoorbeeld opgeborgen worden in een ordner, tezamen met andere belangrijke papieren.Een greep uit de gegevens die genoteerd kunnen worden:* gegevens over uzelf, partner, familie en andere belangrijke personen* testament of codicil (indien opgemaakt door een notaris)* medische contactpersonen* bankzaken* verzekeringen* werkgevers, uitkeringen en pensioen* woning en onroerend goed* voertuigen* belastingzaken en toeslagen* energie, gas en water* televisie-, internet- en (mobiele) telefonieabonnement* andere abonnementen en lidmaatschappen* internetaccounts en wachtwoorden online* huisdieren* wensen na overlijden

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059055841
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het voorbereiden van zaken voor wanneer u bent overleden is iets wat niemand graag doet. Het kan voor nabestaanden echter wel prettig zijn als er bepaalde zaken duidelijk zijn vlak na het overlijden.
Zo hoeven zij niet direct in allerlei kasten op zoek te gaan naar de administratie. Het is immers al een moeilijke periode waarin vaak veel op de familie af komt en soms moeilijke beslissingen moeten worden genomen.
Dit boek kan nabestaanden helpen en een duidelijk overzicht geven. De gebruiker noteert hierin alle belangrijke informatie over zichzelf en over zaken die de nabestaanden na zijn of haar overlijden mogelijk moeten regelen. Ook voor de
executeur, gevolmachtigde of notaris kan dit van waarde zijn.
Voorbeelden van gegevens zijn bibliografische gegevens, vrienden, familie en andere belangrijke personen, informatie over verzekeringen, de woning, voertuigen en abonnementen enzovoorts. Maar net zo belangrijk is tegenwoordig een lijst met (versleutelde) internetaccounts en wachtwoorden.
Dit boek met boorgaten kan bijvoorbeeld opgeborgen worden in een ordner, tezamen met andere belangrijke papieren.

Een greep uit de gegevens die genoteerd kunnen worden:
* gegevens over uzelf, partner, familie en andere belangrijke personen
* testament of codicil (indien opgemaakt door een notaris)
* medische contactpersonen
* bankzaken
* verzekeringen
* werkgevers, uitkeringen en pensioen
* woning en onroerend goed
* voertuigen
* belastingzaken en toeslagen
* energie, gas en water
* televisie-, internet- en (mobiele) telefonieabonnement
* andere abonnementen en lidmaatschappen
* internetaccounts en wachtwoorden online
* huisdieren
* wensen na overlijden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059055841
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99